Kedvenc helyek

Jöhet a Take That

A brit együttes tagjai már tervezik a 2013-as visszatérést, legalábbis erről számolt be a szigetországi zenei sajtó.
A brit The Sun úgy tudja, hogy már körvonalazódik a Take That 2013-as visszatérése, jövőre új album és egy nagyszabású turné is szerepel az együttes tervei között. Gary Barlow jelenleg az X Factor egyik mentora, de a következő szériában már nem vesz részt, inkább visszatér a zenéléshez. Mark Owen nemrégiben fejezte be új lemezének felvételeit, és jövőre ugyancsak ráérne a munkára, míg Robbie Williams jövő hónapban jelentkezik Take The Crown című szólóalbumával, és ezt követően a Take That rendelkezésére tud állni.

Robbie Williamshez kapcsolódó hír, hogy kevesebb, mint egy óra alatt fogyott el minden jegy az énekes három koncertjére a londoni O2 Arénába, ez összesen több mint 50 000 eladott jegyet jelent. Ezek lesznek Robbie egyetlen élő fellépései ebben az évben. A november 22-23-24-i koncerteken megszólalnak karrierjének legfontosabb dalai és már a november 5-én megjelenő Take The Crown-lemez szerzeményeit is élőben hallhatják a szerencsések. 
2012.10.12
|


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Pénteken és szombaton egy utolsó terezés a Rákóczi téren. Hajgumikészítés, kávéházi beszélgetés, reggelizés NEMAcsarnokban, lazulás, kóruszene. Nézz ki és örülj. #rakocziter #rakocziterezes #csikszerda #lazulosprogram #szomszedolosprogram
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.