Gundel Takács Gábor kétszázszor maradt talpon

200. adásához érkezett a Maradj talpon! A műsor házigazdája és a produkció készítői tortával ünnepelték a jeles számot. Az ünneplés után a kiváló játékmester, Gundel Takács Gábor talpon maradt, nem úgy, mint játékosai.
A speciális adásokat mindig kedvelték a nézők, így az alkotók a jövőben is készülnek látványos műsorokkal. Mennyasszonyok és vőlegények játéka lesz november 23-án, Mikuláskor pedig a gyermekekkel készül vetélkedő, ezúttal 14 évesek küzdenek meg egymással. Szilveszterkor újra ismert és kedvelt személyiségeké lesz a terep.
 
A nemzetközi licensz alapján készített vetélkedő a hazai nézők körében is kedveltté vált. A produkció indulása óta körülbelül 20 ezren jelentkeztek játékosnak, több mint kétezer versenyző mutatta meg tudását, s összességében mintegy 306 millió forintnyi nyeremény talált gazdára. A 25 millió forintos fődíjat eddig ugyan csak egy szerencsés játékos vihette haza, de összesen 385-en távoztak valamilyen összeggel, a többiek pedig a mélybe zuhantak. Mind a 10 párbajt eddig három játékos vállalta, de közülük két bátor vállalkozó elbukott, és üres kézzel „pottyant le”. A legeredményesebb női játékos 9 párbajt vívott meg sikeresen, 2.750.200 forintot gyűjtött össze, de ő már a 10. megmérettetésre nem vállalkozott. A játékban 13.430 kérdés hangzott el. 
 
A műsorkészítők speciális adásokkal is jelentkeztek. Tavaly szilveszterkor ismert köztévés személyiségek küzdöttek egymással: Csiszár Jenő, D. Tóth Krisztina, Jakupcsek Gabriella, Kovács Koko István, Nacsa Olivér, Novodomszky Éva, Puskás Péter, Scherer Péter, Szente Vajk, Szöllősi Györgyi és Varga Edit mérték össze tudásukat. Végül a főnyereményt, az 5 millió forintot Jakupcsek Gabriella nyerte el, aki a Baltazár Színház Alapítványának ajánlotta fel a teljes összeget. Több mint egymillióan szurkoltak a sztároknak. Tavasszal a gyermekek is lehetőséget kaptak arra, hogy talpon maradjanak, hiszen annyi iskoláskorú gyerkőc jelentkezett a vetélkedőre, hogy egy péntek 13-ai különadásba meghívták a legfiatalabbakat is. Csupa 12 éves tanuló kapott lehetőséget a megmérettetésre. A 150. adásban peches nyertesek újrázhattak: ekkor csupa olyan versenyző küzdhetett a fődíjért, aki egyszer már talpon maradt a játékban, de a nyereménye mindössze 100 forint volt. A szeptemberi szezonnyitó adásban a műsor nagy vesztesei játszhattak újra, akik egy fillér nyeremény nélkül távoztak a stúdióból, mégis ismertek és népszerűek lettek, mivel nagy tudásuknak és bátorságuknak köszönhetően ők jutottak a legtovább a játékban. Idén ősszel volt olyan adás is, ahol tűzoltók vetélkedtek kéményseprők ellen, és olyan is, amelyben ellenszenvesnek tűnő foglalkozások képviselői is bizonyíthatták, hogy ők is csak emberek, és mint oly sokan a műsor történetében: imádnak játszani! 
 
(MTVA)  
2012.11.07
|


Filmek a TV-ben
H
15
K
16
Sze
17
18:10
A sztárok nem Liverpoolban halnak meg
angol romantikus film, 2017
18:10
Szerelem a Boszporusznál
német vígjáték, 2011
18:50
Legyőzhetetlen
amerikai dráma, 2006
18:50
Lezúzva
amerikai-kanadai akciófilm, 2009
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
15
K
16
Sze
17
11:01
Csoda Kitty
2017, 23. rész: Kísérleti macska
11:05
Littlest Pet Shop: Gyerkőcök világa
I. évad, 25. rész
11:05
Kukori és Kotkoda I. Sorozat
magyar animációs filmsorozat, Saját kacsaúsztató
11:11
Csoda Kitty
2017, 24. rész: A csakli hadművelet
11:12
Bob, a mester
I. évad, 1. rész
Játék
A törvény embere, Luke Hobbs és a kitaszított Deckard Shaw szövetségre lépnek, amikor egy kibernetikailag felturbózott ellenség fenyegeti az emberiség jövőjét.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.