Kedvenc helyek

Munkában a Coldplay

A híresztelésekkel ellentétben mégsem vonul több éves pihenőre Chris Martin zenekara. A következő lemezhez már készülnek az új számok.
A Coldplay frontembere, Chris Martin korábban azt nyilatkozta, hogy a 2011-es Mylo Xyloto című lemez turnéja után hosszabb pihenő következhet az együttes életében, egy ausztrál fellépésen hároméves szünetet helyezett kilátásba. Legutóbbi interjújában azonban pontosította a zenekar álláspontját, és úgy fogalmazott, hogy világ körüli turnéba valószínűleg évekig nem kezdenek bele, de a lemezkészítésre nem vonatkozik a pihenő.

"Már javában írom az új számokat, és nagyon izgatott vagyok a zenekar jövőjét illetően. Szerencsés vagyok, hogy ezzel tölthetem az időmet, nem akarok leállni. Ausztráliában csak azt mondtam, hogy valószínűleg három évig nem lépünk fel újra az országban. Kizárt, hogy három évig ne csináljon semmit az együttes" - mondta Martin.

A hatodik stúdiólemezzel kapcsolatban az énekes eddig csak annyit árult el, hogy könnyebben kiejthető címe lesz, mint a Mylo Xyloto című előző albumnak.  A tervezett megjelenésről még nincsenek információk, mindenesetre a rajongók idén sem maradtak Coldplay-kiadvány nélkül, az együttes néhány hete jelentette meg a Live 2012 című koncertfilmjét.
2012.12.01
|


Játék
A törvény embere, Luke Hobbs és a kitaszított Deckard Shaw szövetségre lépnek, amikor egy kibernetikailag felturbózott ellenség fenyegeti az emberiség jövőjét.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.