Super 8

est.hu:
6/10
|
olvasói
9/10 (20)
Ha egy filmes ajánlóban benne foglaltatik a „csendes amerikai kisváros” kifejezés, biztosak lehetünk benne, hogy az adott mű huszadik percében már mutáns mosómedvék lakmároznak a helybéliek tetemeiből.
Vagy – gyakoribb esetben – szkafanderes ügynökök vesztegzár alá helyezik a lakosságot, és azonnali végbéltükrözést rendelnek el. Nos, ezúttal sincs ez másképp. A bonyodalmak sorozata pedig akkor indul el, mikor egy csapat helybéli lurkó filmforgatásra adja a fejét a vasútállomás közvetlen közelében.  
 
A közelgő vonat ugyanis váratlanul kisiklik, a rejtélyes szállítmány pedig szétszóródik a környéken. Mint kiderül, a produkció nem a Matuska Szilveszter emlékest része volt… ezt támasztja alá az a tény is, hogy hamarosan gigászi földönkívüliek lepik el a területet. És bizarr módon egyikük sem él az „ET telefoniert nach Hause” szófordulattal. A Scooby Doo-n elbutult koravén félnótások úgy döntenek, fényt derítenek a megválaszolatlan kérdésekre. 
kirsch
2013.01.10
|
Super 8
amerikai sci-fi, 108 perc, 2011
1979-ben néhány tinédzser egy super 8-as kamerával lefilmez egy vonatbalesetet, ahol a roncsokból valami nagyon furcsa dolog szabadul ki...
Rendező:

J. J. Abrams

Forgalmazza: UIP-Duna Film
Bemutató: 2011. június 16.

Linkek


Kapcsolódó cikkek

(3 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.