Szemfényvesztők: három jelenet

A múltkori nyitójelenet után újabb három képsort nézhetünk meg a magyar mozikban június 13-án bemutatandó izgalmas thrillerből, melyben Jesse Eisenbeerg, Dave Franco, Isla Fisher és Woody Harrelson egy bűvészcsapat tagjai, akik...
...műsorszámuk részeként bankot rabolnak, majd Robin Hoodként szétosztogatják a nézők között a pénzt. A színészek közül nem egy a valóságban is megtanult jó pár látványos trükköt. A filmbeli mutatványokból pedig most többet is láthatunk az alábbi három, párperces filmrészletben. Sőt magát a filmet is megnézhetjük, akár már most, hiszen két vidéki moziban (Tatabányán és Kecskeméten), illetve Budapesten több helyen is premier előtt vetítik a Szemfényvesztőket. 

Az egyik részletben a nagyon magabiztos Atlast (Eisenberg) hallgatja ki az FBI embere (Mark Ruffalo), de láthatunk részletet az első show-ból is, amikor a Négy lovas bankot rabol, méghozzá Párizsban, miközben Las Vegasban zajlik a műsoruk. Az utolsó filmrészlet pedig egy pörgős akciójelenet, melyben Jack, a bűvész (Franco) néhány kártyatrükköt is bevet bunyó közben. A második és harmadik jelenet itt és itt nézhető meg.
 
 

  
 (Pro Video) 
2013.06.12
|


Film premierek

Fekete karácsony

amerikai horror, 90 perc, 2019

Jumanji: A következő szint

amerikai kalandfilm, 123 perc, 2019

Családból is megárt a sok

francia vígjáték, 100 perc, 2019

A két pápa

amerikai-angol-argentin-olasz filmdráma, 125 perc, 2019
Játék
A 3 előadásból álló Ajándék Karácsonyi Bérlet az Orlai Produkciós Iroda a Belvárosi Színházban és a Hatszín Teátrumban játszott előadásaira váltható be.
Filmek a TV-ben
H
9
K
10
Sze
11
Cs
12
P
13
19:30
Alita: A harc angyala
amerikai fantasztikus akciófilm, 2019
19:50
19:55
James Bond: Skyfall
angol-amerikai akciófilm, 2012
19:55
Szuperhekusok
olasz akcióvígjáték, 1985
20:00
A tökéletes trükk
amerikai-angol filmdráma, 2006
Színdarab készült a Szpasszkij–Fischer sakkmeccsből. Az 1972-es világbajnoki szovjet-amerikai döntőt a hidegháború közepén játszották Izlandon. Sosem látott figyelem kísérte a meccset, a londoni Hampstead Theatre viszi színre az ?évszázad sakkmeccsét". #szinhazajanlo #szpasszkijfischer #spasskyfischer #sakkmeccs #sakkszinhaz #sakkvb #hideghaborustortenet #háborústörténetek
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.