„Nagyon akartam ezt a szerepet, alaposan megharcoltam érte” - Megan Fox

Nem is olyan régen még azzal volt tele a sajtó, hogy Megan Fox és Michael Bay egymást pocskondiázza, most pedig újra együtt dolgoznak. A Transformers sikerduója ezúttal a Tini Nindzsa Teknőcökben (premier: augusztus 28-án) durrant nagyot, azonban Bay ezúttal csak producerként volt jelen. Megan Fox a forgatási élményeiről mesélt.
- Ismerted régebbről a képregényeket?
 
- Azokat nem, viszont amikor 1991-ben megnéztem moziban a Tini Nindzsa Teknőcök második részét, egyből beleszerettem. Tudod, abban szerepelt Vanilla Ice. Azóta szeretem ezt a franchise-t. 


- Hogy kerültél a filmbe? 


- Már évek óta tudtam arról, hogy tervezik a franchise újraélesztését, és mivel a Platinum Dunes cég is érintett volt benne, ahol Michael Bay-nek köszönhetően jó kapcsolatokkal rendelkezem, könnyen megnyíltak előttem az ajtók. Nagyon akartam ezt a szerepet, alaposan megharcoltam érte. Egy csomó levelet írtam nekik arról, miért én lennék a legalkalmasabb a szerepre. 


- A teknőcök közül ki a kedvenced? 


- Michelangelo. Az ember gyerekként nagyon könnyen belezúg a rajzfilmfigurákba. Hatalmas kedvenccé tudnak válni. Mikey-t azért imádtam nagyon, mert ő volt a csapat legkomikusabb figurája, és soha nem vett semmit túl komolyan. Felnőttként már látom, hogy a személyisége elég közel áll az apukáméhoz, szóval talán ezért is szeretem annyira. 


- Az újságíró April O’Nealt alakítod. Milyen ember ő? 


- Amikor először találkozunk vele, ott áll a különféle celebesemények vörös szőnyegei mellett, és készíti a kis színes interjúkat, persze ő ennél sokkal többre vágyik. Boldogtalan, és szeretne egy nagy sztorit, ami beindíthatja a karrierjét. Aztán jönnek a teknőcök… 


- Mit gondolsz, jó riporter lennél az életben? 


- Azt hiszem, a személyiségem egyszerűen nem alkalmas arra, hogy a celebek magánéletében vájkáljak, és a híreket nézve is sokszor nagyon rossz kedvem lesz, szóval ezt az egész híradózós világot nem nekem találták ki. 


- Az első két Transformers-filmben már dolgoztál együtt Michael Bay-jel, és ezeken felül is szerepeltél több látványos moziban. Miben különbözik ez azoktól? 


- Sokkal kevesebb benne a robbanás, mint a Transformers-mozikban, és a teknőcökkel is egészen másképp kommunikálok, mint korábban az óriásrobotokkal. 


- Miben volt más a kommunikáció? 


- A Tini Nindzsa Teknőcökben végig színészekkel forgattam együtt, akik teli voltak aggatva mozgásérzékelőkkel, míg az óriásrobotok sosem voltak jelen a forgatásokon. Ott egyszerűen a nagy semmihez kellett beszélnem. Sokkal könnyebb jó alakítást nyújtanod, ha van egy partnered, aki segít téged ebben. 

- Mennyiben mások ezek a teknőcök mint azok, akiket gyerekként megismertünk? 

- Eléggé hasonlóak. A filmben talán egy kissé eltúlzottabbak a figurák, de tényleg nincs sok különbség. Az emberek azokat a kedvenceiket szeretnék látni, akiknek a kalandjain felnőttek. 

- Volt valaha teknősbékád? 

- Otthon még soha, de amikor Hawaii-ra utazunk, van ott egy Franklin nevű teknős, akit mindig meglátogatok. Mindig felismerem őt az iszapos bal szeméről. 

- Egyszer azt nyilatkoztad, hogy félsz a sötétben. Ebben a filmben egy csomót kellett forgatnod sötét alagutakban… 

- Csak akkor félek a sötétben, ha egyedül vagyok otthon, meg ilyenek. Egy forgatás során az ember soha nincs egyedül. 

- Mit gondolsz, miért szeretik ennyire a teknőcöket világszerte? 

- Van erről egy teóriám, miszerint minden teknős személyisége valamelyik emberi vérmérséklet-típuson alapul, szóval az emberek könnyen azonosulnak velük. Nem tudom, hogy az alkotók részéről ez szándékos vagy véletlen volt, mindenesetre működik.  

- Milyen rendező volt Jonathan Liebesman

- Azt szerettem benne, hogy végig azt tartotta szem előtt, hogy egy jó filmet készítsen. Nyitott volt a stáb és a színészek elképzeléseire, szóval csapatban gondolkodott. És imádtam az erősen önkritikus humorát is. 
 
 
 
Tulu/UIP-Duna Film
2014.08.18
|


Film premierek

Az oroszlánkirály

amerikai animációs film, 118 perc, 2019

Az oroszlánkirály 3D

amerikai animációs film, 118 perc, 2019

Yao utazása

francia-szenegáli vígdráma, 103 perc, 2019

Senki többet

amerikai dokumentumfilm, 98 perc, 2018

Nicky Larson - Ölni vagy kölni?

francia akcióvígjáték, 91 perc, 2018

Fehér éjszakák

amerikai horror, 147 perc, 2019

Anna

francia akcióthriller, 119 perc, 2019
Játék
A PanyolaFeszt arra törekszik, hogy a vidék hagyományait, értékeit csokorba gyűjtve megmutassa a helybélieknek és a faluba érkezőknek egyaránt.
Filmek a TV-ben
H
15
K
16
Sze
17
18:15
Volt egyszer egy randi
amerikai romantikus vígjáték, 2017
18:20
Miami Vice
amerikai akciófilm, 2006
18:25
Kalózok
dél-koreai kalandfilm, 2014
18:30
Sherlock Gnomes
angol-amerikai animációs film, 2018
18:45
Halálos fegyver 2.
amerikai akcióvígjáték, 1989
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.