Házhoz megy a Van film

A Van valami furcsa és megmagyarázhatatlan című filmet bárki házhoz rendelheti mielőtt a mozikba kerül. De nem DVD-n: a film készítői megépítették Magyarország első mobilmoziját, amely házhoz szállítja a filmet a nézőkhöz.
A mozibuszt négy napon át, október 25. és 28. között naponta kétszer lehet házhoz rendelni. Egyszerre maximum hat néző, csoportonként 10 000 forintért tekintheti meg a Van filmet egy csak nekik szóló, exkluzív vetítésen, külön meglepetéssel.  
 
A vetítések a Valyo (Város és folyó egyesület) egyedi buszában zajlanak, amely erre az alkalomra mozivá alakult át. A mobilmozit a www.hazhozmegyamozi.com weboldalon lehet megrendelni a kért helyszín és egy telefonszám megadásával, Budapest területén. A mobilmozi a kért címhez lehető legközelebb keres parkolóhelyet, majd felhívják a rendelőt a pontos helyszínnel és kezdődhet is a vetítés. A rendeléssel és a barátok beszervezésével a limitált időpontok miatt ajánlott sietni.  
 
A film készítői úgy gondolták, az a generáció, akinek a Van valami furcsa és megmagyarázhatatlan leginkább szól, nem feltétlenül jár moziba, de legalábbis megváltoztak a filmfogyasztási szokásai. A mobilmozi koncepció megfordítja a szokásos formulát: nem a fiatalokat akarja a moziba csalogatni, hanem a mozit viszi el nekik.  
 
A készítők remélik, hogy a mobilmozival a Karlovy Vary-ban vetített és a Cinefesten díjazott Van film egy még emlékezetesebb estét tud szerezni a nézőkek. 
2014.10.27
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Filmek a TV-ben
H
6
K
7
Sze
8
Cs
9
P
10
Szo
11
18:10
A Lego-kaland 2
amerikai animációs film, 2019
18:10
Kétarcú január
amerikai-francia-angol thriller, 2014
18:25
Ruben Brandt, a gyűjtő
magyar animációs film, 2018
18:35
Amerikába jöttem
amerikai vígjáték, 1988
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.