SpongyaBob: Ki a vízből!

olvasói
5/10 (22)
Ki hinné, de 1999-ben indult útjára a Nickelodeon csodás módon elvarázsolt rajzfilmsorozata, és bár kevesen gondolták volna, de Bikinifenék lakói ma is élnek és virulnak, és már második egész délutános mozifilmes kalandjukra indulnak.
Ám míg az első, 2004-es film a hagyományos animációs formátumot követte, a mostani az élő, hús-vér szereplők világába sodor minket egy jó nagy hullámmal. Történik ugyanis, hogy egy gaz kalóz, bizonyos Burgerszakáll (Antonio Banderas, ki más?) elrabolja a messze földön híres herkentyűburger titkos receptjét, hogy aljas tervét megvalósíthassa, és amikor a tengeri lények a nyomába erednek, rájönnek, hogy aprók és nyamvadtak ők ehhez a feladathoz. Ezért lesz belőlük csupa izom, de még mindig kissé hibbant szuperhős, és kezdődik a nagy leszámolás egy kedves tengerparti kisváros utcáin.
Vízer
2015.02.05
|
The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water
amerikai animációs film, 90 perc, 2014
Spongyabobékkal nagy szörnyűség történik. Eltűnik mindenki nagy kedvence: a herkentyűburger receptje. Ennek felkutatására indulnak hőseink a szárazföldi világba.
Rendező:

Paul Tibbitt

Forgalmazza: UIP-Duna Film
Bemutató: 2015. február 12.
(12 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.