Robin lett a ValóVilág 7 nyertese

Az RTLII-n futó VV7 vasárnapi Fináléja rekordmennyiségű szavazatot hozott, jóval többen használták a ValóVilág applikációt, mint a VV6 döntője során. A cserejátékos Robin 106 nap játék után mindent vitt. Gazdagabb lett egy lakással, egy autóval és havi 1 millió forinttal egy éven át.
Érdekesség, hogy az adás második felében többen szavaztak Robinra és Dennisre, mint a műsor első részében a három finalistára. Robin utolsóként, a csereshow alkalmával került játékba és egy győztes párbaj után jutott a fináléba. Mellette láthattuk Dórit, aki a ValóVilágok történetében először, párbaj nélkül került a döntőbe. Harmadikként csatlakozott hozzájuk Dennis, aki két győzelem után jutott el az utolsó megmérettetésig. Az este során először Dóri esett ki, aki a szavazatok mindössze 13,92%-át szerezte meg, aztán Robin és Dennis nagy izgalommal várta a nézők végső döntését a villában. A műsor folyamán Robinnak sikerült fordítani az álláson, így az ő nevét mondták ki végül a műsorvezetők.  
 
Az eddigi ValóVilágok közül a hetedik szériára volt leginkább jellemző, hogy a hangsúlyos női karakterek (Zsuzsa, Edina, Fanni) irányították a játék alakulását, de egyikük sem volt képes eljutni a végső összecsapásig. A szövetségek felbomlásához pedig az alakuló szerelmi szálak vezettek, amiben nem volt hiány a VV7-ben. A Laci-Edina-Zsuzsa „szerelmi háromszög” alakulása hatott a legerőteljesebben a villakapcsolatok alakulásra, de Fanni és Dennis kettőse is sok emlékezetes pillanattal ajándékozta meg a nézőket. Az utolsó napokban pedig Robin és a VV3-ban megismert Anett találtak egymásra. 
 
A hetedik szériában kaptak először a villalakók úgynevezett szuperképességeket. Minden lakónak egy szuperképesség járt, amelyet sorsolás útján nyertek el. Fanni szuperképessége volt talán a legtesthezállóbb. Szépségnap keretén belül faragtak belőle szupernőt. A játékosok viszonylag gyorsan felhasználták szuperképességeiket kettőt kivéve, amelyet az utolsó kiválasztásra halasztottak. Robin duplajelét Dórinak ajándékozta, aki Dennisre tette a kiválasztás során. Dennis a ráhagyományozott döntési jogával élt és magára kötötte a zöld kendőt, így szombaton az utolsó párbajt ő vívta, ahol sikerült egy férfias küzdelemben Lacit hazaküldenie.  
 
Váratlan eseményekben a VV7-ben sem volt hiány. Maci annyira rosszul lett, hogy kórházba szállították és egészségügyi problémái miatt nem folytathatta tovább a játékot. Dóri és Edina elvesztette egy-egy hozzátartozóját, de mindketten a játék folytatása mellett döntöttek. A valóságshow történetében először fordult elő, hogy egy párbaj során szerelmesek csaptak össze. Laci és Edina súlyos szabályt szegtek, amikor elbújtak a szaunába, azért, hogy pár kameramentes percet nyerjenek. Ezért büntetésképp dönteniük kellett, hogy kettejük közül ki párbajozzon, majd a villalakók úgy döntöttek, hogy Edinával szemben párját küldik párbajozni. Végül a szerelmesek párbaján Laci legyőzte szerelmét.  
 
A műsor végén, miután Robin is elhagyta a villát, a hatodik széria nyertese, Aurelio jelent meg a villa ajtajában, majd festékszóróval egy nagy nyolcast és két V-betűt fújt fel a falra, utalva arra, hogy lesz nyolcadik széria is.
 
VV7 Leltár: 
 
• a ValóVilág 7. 106 napig tartott 
 
• legtöbbször Laci párbajozott: négyszer 
 
• a legtöbb szavazatot Laci kapta a Fanni elleni párbajon 
 
• a legkevesebb szavazatot Vikcsu kapta 
 
• a legkisebb szavazatkülönbség a Laci-Zsuzsa párbajon volt 
 
• a legnagyobb szavazatkülönbség a Reni-Dani párbajon volt 
 
• a legtöbb szépségápolási cikk a VV7-ben fogyott, hozzávetőlegesen parfümből 20 üveg, arcápolóból 12 db, műszempillából 18 doboz fogyott 
 
• két dal is született a villában, Young G és Gáspár Laci közreműködésével 
 
• a játékosok kedvenc étele a tonhal volt 
 
• legnagyobb súlygyarapodást Dóri érte el (+10kg)  
 
2015.03.02
|


Filmek a TV-ben
18:05
Felhőatlasz
amerikai-német fantasy, 2012
18:20
Az utolsó fa
angol film, 2019
18:45
Felforgatókönyv
amerikai vígjáték, 2006
18:55
Érkezés
amerikai sci-fi, 2016
18:55
Iván
szlovén film, 2017
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
17:27
Littlest Pet Shop: Gyerkőcök világa
I. évad, 27. rész: Lépj, ne félj
17:27
A Tom és Jerry-show
2014, II. évad, 55. rész: Tücsök koma hegedül
17:30
Vadócok
2018, I. évad, 26. rész: A srác 3030-ból
17:30
Vízcsepp Mester kalandjai
ausztrál-szingapúri animációs sorozat, 22. rész
17:34
A Tom és Jerry-show
2014, II. évad, 56. rész: Élek az esőben
Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.