Első rendezésére készül Bradley Cooper

Első rendezésére készül Bradley Cooper. Az amerikai színész a Warner Bros. filmstúdióval folytat tárgyalásokat a Csillag születik című 1937-es romantikus dráma harmadik feldolgozásának elkészítéséről.
Az eredetileg Janet Gaynor és Fredric March főszereplésével készült mozi középpontjában egy filmsztár áll, aki felkarol egy tehetséges fiatal színésznőt, ám míg a lány karrierje egyre feljebb ível, addig a korosodó és alkoholproblémákkal küzdő férfi csillaga egyre lejjebb áldozik. 
 
A tervek szerint Cooper nem csupán rendezője, hanem Jon Peters, Bill Gerber és Basil Iwanyk mellett a film producere is lenne. A Warner Bros. évek óta készül a Csillag születik újabb feldolgozásának elkészítésére. Évekkel ezelőtt rendezőként Clint Eastwood, női főszereplőként pedig Beyoncé Knowles neve is felmerült, ám az amerikai énekesnő időközben terhes lett, míg Eastwood a Jersey Boys című musicallel kezdett foglalkozni. 
 
Azt egyelőre nem tudni, hogy Cooper feltűnik-e az új produkcióban és Beyoncé visszatér-e a projekthez. Korábban Will Smith, Tom Cruise, Leonardo DiCaprio és Christian Bale neve is felmerült a lehetséges férfi főszereplők között - idézte fel a The Hollywood Reporter című filmes portál. 
 
A William A. Wellman által rendezett és nyolc Oscar-díjra jelölt 1937-es filmnek eddig két feldolgozása készült. Az 1954-es feldolgozásban Judy Garland és James Mason, az 1976-os változatban Barbra Streisand és Kris Kristofferson játszották a főszerepeket. A mostani forgatókönyvet Will Fetters és Cooper jegyzi. 
 
Cooper igyekszik egyre szorosabbra fűzni a szálakat a Warner Bros. filmstúdióval: egyes források szerint a színésznek még számos rendezői projekt van a tarsolyában. Az Amerikai mesterlövész sztárját legközelebb Cameron Crowe Aloha című filmjében, John Wells Adam Jones című komédiájában és David O. Russell Joy című drámájában láthatja a közönség.  
 
(MTI) 
 
 
 
2015.03.25
|


Film premierek

Prédák

amerikai horror, 92 perc, 2019

Pavarotti

amerikai-angol dokumentumfilm, 114 perc, 2019

Mű szerző nélkül

német-olasz történelmi dráma, 189 perc, 2018

Gemini Man

amerikai-kínai akciófilm, 117 perc, 2019

FOMO - Megosztod és uralkodsz

magyar filmdráma, 90 perc, 2019

A művészet templomai: Prado - Csodák gyűjteménye

olasz-spanyol dokumentumfilm, 92 perc, 2019
Játék
Tíz éve született a zenekar a Magyar Színház büféjében és szilveszterkor léptek fel együtt először „jelmeztelenül”.
Filmek a TV-ben
18:10
Látomás
japán romantikus film, 2018
18:15
Nyomoz az anyuci
amerikai krimi, 2004
18:25
A kilencedik kapu
amerikai thriller, 1999
18:25
Jack Reacher: Nincs visszaút
amerikai akciófilm, 2016 (ism.)
18:35
Rossz társaság
amerikai krimi, 2002
METU - ma este őszi animációs válogatás a Puskin moziban. A belépés ingyenes! #moziajanlo #programajanlo #animacio #metuanimacio
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.