Újra együtt Lawrence, Cooper és De Niro

Talán nem tűnik egyértelmű ötletnek filmet forgatni a Mágikus Felmosó nevű találmány feltalálójáról, de David O. Russell (A harcos, Napos oldal) pont olyan filmtervet keresett, amilyennel még sosem volt dolga.
Joy Mangano története márpedig pontosan ilyen sztori. A három gyermekét egyedül nevelő, és az otthoni takarítást forradalmasító találmányával házaló nő sikersztorija van annyira izgalmas és fordulatos, hogy érdekes film szülessen belőle, lévén a végeredmény egy világszerte ismert családi cégbirodalom lett. 
 
Ha nem Jennifer Lawrence vállalja a címszerepet, a 20th Century Fox stúdió valószínűleg sosem ad pénzt egy ilyen sztori filmre vitelére, de ennek a párosnak nem lehetett nemet mondani. Ők ketten már csak babonából is magukkal hozták a Napos oldalban és az Amerikai botrányban edződött alkotótársaikat, Bradley Coopert (aki ezúttal egy Lawrence-nek segítő cégvezetőt alakít) és Robert De Nirót (ő játssza Lawrence filmbeli apját), így nyugodtan kimondhatjuk: ismét teljes a sikercsapat. 
 
A forgatást idén év elején kezdték, de a nagy bostoni havazás okozott némi fennakadást és kavart a forgatáson, ráadásul a sajtó felől is rájárt a rúd a produkcióra. Napvilágot látott ugyanis egy információ, miszerint David O. Russell rendező borzasztóan bánt, és hangosan üvöltözött a főszereplőjével, Jennifer Lawrence-szel, amit már csak azért is többen komolyan vettek, mert a direktor nagyjából ugyanígy bánt George Clooneyval sok éve a Sivatagi cápák forgatásán. Lawrence-nek egy nyilvános Facebook-üzenetben kellett cáfolnia az ártalmas pletykát, amiben az egyik legjobb barátjának és leghűségesebb alkotótársának nevezte David O. Russellt, és ezzel tisztázott mindent. A filmet Amerikában december 25-én mutatják be, és már most egyértelmű Oscar-favoritként tekintenek rá. 
 
A Joy című film bemutatója 2016 januárjában várható.
 
 
2015.09.07
|


Film premierek

Toy Story 4.

amerikai animációs film, 100 perc, 2019

Casanova - Az utolsó szerelem

francia történelmi dráma, 98 perc, 2019

Gyerekjáték

amerikai horror, 90 perc, 2019

Csekély esély

amerikai vígjáték, 125 perc, 2019
Játék
AZ A BAAAJ... …hogy Kiki nem szeret kirándulni. És hogy anya mindig sokat dolgozik. És hogy a nagyi háza teli van pókokkal. És még annyi minden más is!
Filmek a TV-ben
18:10
Mamamaffia - Keresztanya
német romantikus vígjáték, 2015
18:15
Darling
dán film, 2017
18:30
Scooby-Doo! Kalózok a láthatáron!
amerikai animációs film, 2006
18:45
Az emlékezés napja
amerikai történelmi dráma, 2011
18:50
Red
amerikai akciófilm, 2010
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.