Már majdnem 100 Bubi gyűjtőállomás Budapesten

Már több mint egy éve működik Magyarország kedvenc közbringarendszere. A program pedig eddigi egyéves élete alatt erőteljesen rácáfolt a várakozásokra, hiszen már az első pár hónapban több mint négyezren váltottak bicajos bérletet.
A tucatnyi hónap alatt pedig csaknem 815 000-szer bérelték ki a zöld bringacsalád tagjait. Az egy év alatt azonban maga a Bubi program is sokat alakult: rengeteg új állomás és új kerekpárok százai kerültek ki a városba. A főváros tizenegy kerületében ma már csaknem 100, egészen pontosan 98 Bubi gyűjtőállomás leledzik a kerékpározók legnagyobb örömére. A közbringarendszer fejlesztésére tett ígéretet tehát beváltotta a főváros vezetése, ugyanis így már egészen pontosan 1150 zöld biciklivel száguldhatunk az utakon. Ma már kicsik és nagyok is együtt tekerhetnek: a zöld drótszamarakkal vidámabb lett a város.  
 
 
 
 


Játék
Hú, mennyi holmit kell egy utazáshoz összepakolni! És akkor még könyveket is – ki tudja, melyik nap mihez lesz kedvetek, és főleg mennyi időtök marad este mesét olvasni a kalandokkal teli nap után!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.