Már majdnem 100 Bubi gyűjtőállomás Budapesten

Már több mint egy éve működik Magyarország kedvenc közbringarendszere. A program pedig eddigi egyéves élete alatt erőteljesen rácáfolt a várakozásokra, hiszen már az első pár hónapban több mint négyezren váltottak bicajos bérletet.
A tucatnyi hónap alatt pedig csaknem 815 000-szer bérelték ki a zöld bringacsalád tagjait. Az egy év alatt azonban maga a Bubi program is sokat alakult: rengeteg új állomás és új kerekpárok százai kerültek ki a városba. A főváros tizenegy kerületében ma már csaknem 100, egészen pontosan 98 Bubi gyűjtőállomás leledzik a kerékpározók legnagyobb örömére. A közbringarendszer fejlesztésére tett ígéretet tehát beváltotta a főváros vezetése, ugyanis így már egészen pontosan 1150 zöld biciklivel száguldhatunk az utakon. Ma már kicsik és nagyok is együtt tekerhetnek: a zöld drótszamarakkal vidámabb lett a város.  
 
 
 
 


Játék
Egy szép történetet, ami arról szól, hogy teljesen mindegy, hány évesek vagyunk, milyen rondának vagy szerencsétlennek születtünk, hol élünk és mennyi pénzünk van, mindannyiunknak szüksége van valakire, aki megért minket és törődik velünk.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.