Kedvenc helyek

A klasszikus Guns N’ Roses lesz a Coachella főattrakciója

Immár hivatalos az információ: Axl Rose és két régi zenésztársa, Slash és Duff McKagan újra egy színpadon áll majd a 2016-os Coachella Fesztiválon. A frontember azonban máris tett egy lépést, mely aggodalommal töltheti el a rajongókat.
A Guns N’ Roses menedzsmentje is megerősítette azon információkat, melyek szerint a klasszikus felállás – legalábbis annak egy része – lesz a Coachella headlinere. Hogy az Appetite For Destruction című klasszikus albumon szintén játszó Izzy Stradlin gitáros és Steven Adler dobos részt vesz-e a koncerten, azt egyelőre senki nem tudja biztosan. 
 
A bejelentést követően az amerikai showman, Jimmy Kimmel meghívta Axl Rose-t és Slash-t esti talkshow-jába, ám az énekes végül lemondta a szereplést. A házigazdák az alábbi rövid közleményben reagáltak az eseményre: „Axl Rose egy váratlan eseményre hivatkozva sajnos mégsem vesz részt a műsorban.”
 
(NME.com) 
2016.01.05
|


Játék
A látványos kiállításon a látogatók egy képzeletbeli űrutazásra indulnak, ahol tudásukat és bátorságukat próbára téve egy galaktikus kaland részesei lehetnek.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.