Játékfüggő volt a Warcraft sztárja

Napi 18 órát játszott a Warcraft nevű videojátékkal Robert Kazinsky, aki akkoriban nem gondolta volna, hogy egyszer a Warcraftból készült szuperprodukció, a Warcraft - A kezdetek egyik főszereplője lesz.
A fiatal színész terápiás okokból menekült a játék fantáziavilágába, ahol emberek és orkok vívják vég nélküli háborújukat. Kazinsky akkoriban a legnépszerűbb brit tévésorozat, az EastEnders egyik gonoszát alakította, s mivel sok néző azonosította a szerepével, állandó zaklatásoknak volt kitéve. Ezért befelé fordult, és legszívesebben Azeroth-ban, a Warcraft fantáziavilágában töltötte idejét. Az online játéknak 6-7 millió előfizetője van a világ minden részéről, akik különböző karakterek bőrébe bújva kapcsolatba tudnak lépni egymással. 
 
"Egy szál gatyában ültem a gép előtt, kínai kaját ettem papírdobozból és kólával öblítettem le" - vallotta be a színész Conan O'Briannek, az egyik legnézettebb amerikai beszélgetős műsor házigazdájának. "A játék lett az életem, mert ismeretlen barátokra tehettem szert általa, akik nem gyűlölködtek, hanem kizárólag a harci képességeim alapján ítéltek meg. A szupermarketben attól kellett tartanom, hogy valaki képen vág a sorozatbeli szerepem miatt, a Warcraftban viszont szimpatikus emberekre találtam. Akármilyen furcsán hangzik, a játék megmentette az életem." 
 
A Warcraft-filmet a nemrég elhunyt David Bowie fia, Duncan Jones rendezte, aki Hold című sci-fijével bebizonyította, hogy napjaink egyik leginvenciózusabb mozgóképes alkotója. 
 
(Warcraft - hazai bemutató: 2016. május 26.)
 
UIP
2016.02.05
|


Film premierek

Jojo Nyuszi

amerikai-cseh-új-zélandi vígjáték, 108 perc, 2019

Hivatali eltávozás

amerikai horror-vígjáték, 86 perc, 2019

1917

amerikai-angol háborús film, 110 perc, 2019

Richard Jewell balladája

amerikai filmdráma, 129 perc, 2019
Játék
Sonic, a sündisznó véletlenül hihetetlen erő birtokosa lesz. A saját védelme érdekében a Földön rejtőzik el, ám nem szabad, hogy a világ tudomást szerezzen a létezéséről.
Filmek a TV-ben
18:05
Pókember - Irány a Pókverzum
amerikai animációs film, 2018
18:10
Pókember 3.
amerikai akciófilm, 2007
18:20
Mátrix
amerikai akciófilm, 1999
18:20
Apa lettem kisapám!
amerikai vígjáték, 2004
18:30
Acélország
angol thriller, 2018
Tegnap indult a BIDF dokumentumfilm fesztivál, tele programmal, ma is 16 film lesz, például A csábítás iskolája. Hét éven átívelő forgatás fiatal nők életét követve. #csabitasiskolaja #bidf #dokumentumfilm #csabitas #nok #ferfiak
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.