Angry Birds - A film

est.hu:
5/10
|
olvasói
5/10 (16)
A zöld malacokkal háborúzó dühös madarak egyszerű telefonos játék szereplőiként látták meg a napvilágot hét évvel ezelőtt. Hamarosan helyet követeltek maguknak a számítógépes játékok és játékkonzolok piacán, 2013-ra pedig meghódították a televíziót is.
A finn mobilos játéksorozatra időközben gigantikus franchise épült – ott vannak bögrén, pólón, cipőn, tolltartón, iskolatáskán, hitelkártyán és plüssfiguraként a játékboltok polcain is –, törvényszerű volt hát, hogy a 2 perces animációk egyszer mozifilmmé álljanak össze. A Simpson család és a Jégvarázs alkotói jegyzik az amerikai-finn koprodukcióban készült 3D-s animációs vígjátékot, amiben végre választ kapunk arra, miért kapta fel a vizet a nyugis Madár-sziget három jómadara, Piros, Chuck és Bomba, amikor megjelentek azok a fura zöld malacok a szigetük partjainál. Kalandra fel!
zsinora
2016.05.05
|
The Angry Birds Movie
amerikai-finn animációs film, 97 perc, 2016
Amikor egy boldog, repülni képtelen madarak lakta szigetre rejtélyes zöld malacok költöznek, három számkivetett madárnak kell rájönnie, mit akarnak az új jövevények.
Forgalmazza: InterCom
Bemutató: 2016. május 12.
(10 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.