Scarlett Johansson és a Broad City sztárja is szerepel a női Másnaposokban

Rock That Body címmel forgat a Sony 18-as korhatáros vígjátékot, melynek korábban már bejelentett szereplői, Scarlett Johansson és Zoë Kravitz mellé a napokban több színésznő is becsatlakozott. A készülő filmet már most a Másnaposok női verziójaként emlegetik.
A frissen kihirdetett nevek között van a Szellemirtók rebootjában is feltűnő Kate McKinnon és Jillian Bell (22 Jump Street), valamint a Comedy Centralon látható Broad City című sorozat egyik író-főszereplője, Ilana Glazer is.  
 
A film történetéről egyelőre annyit tudni csak, hogy öt barátnőről szól majd, akik Miamiba utaznak egy hétvégi leánybúcsúra, ahol természetesen eldurvulnak kissé az események, ahogy az már ilyenkor lenni szokott. Még a teljes szereposztás sem nyilvános, de a Hollywood Reporter szerint valószínűsíthető, hogy Johansson, Kravitz, McKinnon, Bell és Glazer lesz az öt főszereplő. A forgatókönyvet Lucia Aniello és a szintén a Broad Cityből ismert Paul W. Downs írja, utóbbi állítólag szerepel is majd a filmben, a rendezői székbe pedig a hírek szerint Lucia Aniello ül. A forgatás idén augusztusban kezdődik meg. 
 
(NME) 
2016.05.06
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Filmek a TV-ben
H
6
K
7
Sze
8
Cs
9
P
10
18:10
A Lego-kaland 2
amerikai animációs film, 2019
18:10
Kétarcú január
amerikai-francia-angol thriller, 2014
18:25
Ruben Brandt, a gyűjtő
magyar animációs film, 2018
18:35
Amerikába jöttem
amerikai vígjáték, 1988
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.