Scarlett Johansson és a Broad City sztárja is szerepel a női Másnaposokban

Rock That Body címmel forgat a Sony 18-as korhatáros vígjátékot, melynek korábban már bejelentett szereplői, Scarlett Johansson és Zoë Kravitz mellé a napokban több színésznő is becsatlakozott. A készülő filmet már most a Másnaposok női verziójaként emlegetik.
A frissen kihirdetett nevek között van a Szellemirtók rebootjában is feltűnő Kate McKinnon és Jillian Bell (22 Jump Street), valamint a Comedy Centralon látható Broad City című sorozat egyik író-főszereplője, Ilana Glazer is.  
 
A film történetéről egyelőre annyit tudni csak, hogy öt barátnőről szól majd, akik Miamiba utaznak egy hétvégi leánybúcsúra, ahol természetesen eldurvulnak kissé az események, ahogy az már ilyenkor lenni szokott. Még a teljes szereposztás sem nyilvános, de a Hollywood Reporter szerint valószínűsíthető, hogy Johansson, Kravitz, McKinnon, Bell és Glazer lesz az öt főszereplő. A forgatókönyvet Lucia Aniello és a szintén a Broad Cityből ismert Paul W. Downs írja, utóbbi állítólag szerepel is majd a filmben, a rendezői székbe pedig a hírek szerint Lucia Aniello ül. A forgatás idén augusztusban kezdődik meg. 
 
(NME) 
2016.05.06
|


Film premierek

Ugye boldog vagy?

német vígjáték, 80 perc, 2019

Jó srácok

amerikai vígjáték, 95 perc, 2019

Volt egyszer egy… Hollywood

amerikai szatíra, 161 perc, 2019
Játék
Patrick deWitt nagysikerű regényéből készült ez a különleges hangulatú western, melyben egy testvérpár, Eli (Joaquin Phoenix) és Charlie Sisters (John C. Reilly) azt a megbízatást kapja, hogy végezzenek egy aranyásóval, aki meglopta főnöküket.
Filmek a TV-ben
H
12
K
13
Sze
14
Cs
15
P
16
23:25
Gonosz halott
amerikai horror, 2013
23:25
Matador
amerikai-német-ír krimi, 2005
23:25
Underworld - A vérfarkasok lázadása
amerikai sci-fi horror, 2009
23:30
Irány Colorado 2. - Curly aranya
amerikai vígjáték, 1994
23:45
Egy nemzet születése
amerikai-kanadai történelmi dráma, 2016
Fronton innen, fronton túl. Az első világháborúrol mindent a hosszú hétvégén Szentendrén a Skanzenben. @szentendreiskanzen . . . #frontoninnen #háború #kiallitasajanlo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.