Alvajárók és Örömlányok parti – Noctambulo könyvbemutató buli

Beregi Tamásnak, az Egyetleneim című kultkönyv írójának május végén megjelenő új művét, a Noctambulo – egy alvajáró története című, XX. század fordulóján játszódó kalandregényét egy különleges bulival harangozza be a L’Harmattan kiadó.
A regény a korabeli Angliában játszódik, így a londoni és párizsi bohémek nyomába szegődve a szervezők stílusosan megidézik a századfordulós kuplerájok, erotikus fényképszalonok, freak-show- k, ópiumbarlangok hangulatát.
 
A Muzikumban június 3-án, 18.30-kor kezdődő rendhagyó könyvbemutatót az AKT zenekar kétrészes koncertje követi 21.30-tól, amelyet vendégművészek, akrobaták, 150 kilós sztriptíztáncosnő fellépése színesít. Később Darvas Kristóf zongorán játszik némafilmekre, egy szalonban pedig korabeli 3D-s sztereo aktképeket lehet nézni speciális szemüvegekkel.  
 
Egy fényképész-műteremben ember nagyságú camera obscurában lehet fotózkodni Laczkó Péter vándorfotográfus révén, egy másik korhű kukkolófülkében pedig erotikus panorámaképeket nézhetnek a kíváncsiskodók. Éjfél után DJ Zöld szórakoztatja a nagyérdeműt. Az épület homlokzatának és belső tereinek fényfestéséről a Méhkas Dia Project gondoskodik. 
 
2016.05.30
|


Játék
Egy szép történetet, ami arról szól, hogy teljesen mindegy, hány évesek vagyunk, milyen rondának vagy szerencsétlennek születtünk, hol élünk és mennyi pénzünk van, mindannyiunknak szüksége van valakire, aki megért minket és törődik velünk.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.