Így készült a Központi hírszerzés

A kémes vígjátékok sosem mennek ki a divatból, és addig, amíg olyan menő párosokat hoznak össze, mint Dwayne Johnson és Kevin Hart, a közönség mindig kíváncsi lesz rájuk. Benéztünk egy kicsit a Központi hírszerzés kulisszái mögé.
10. Néha előfordul, hogy a filmstúdiók nem egymás ellen, hanem együtt dolgoznak egy filmen. A Központi hírszerzés is egy ilyen projekt, amire a pénzt a Warner és a Universal dobta össze. Cserébe a Warner az USA-ban, a Universal pedig a világ többi részén forgalmazhatja a filmet. 
 
9. Dwayne Johnson azért szeretett bele a történetbe, mert az kiforgatja a megszokott hollywoodi szereposztást. A Szikla lesz a vicces csávó a filmben, a népszerű komikus, Kevin Hart pedig a komoly fickó szerepét kapta a szereposztásban. 
 
8. A jelenetben, ahol a fiatal és elképesztően kövér Dwayne Johnsont láthatjuk táncolni, valójában egy fiatal táncos, Sione Kelepi táncol, és az ő arcát alakították át számítógépes trükkökkel úgy, hogy hasonlítson Dwayne Johnsonéra. 
 
7. A vígjátékokon edződött (Családi üzelmek, Kidobós - Sok flúg disznót győz) Rawson Marshall Thurber rendezőt leginkább az vonzotta a filmhez, hogy végre nem csak nevettetnie kell, hanem komplex akciójeleneteket is rendezhet, amit régóta ki akart próbálni. 
 
6. Ezekből több is akad a filmben, de a legbonyolultabb egy hatalmas lövöldözés volt, amikor CIA ügynökök serege támad a főszereplő párosra egy irodában, golyózáport zúdítva rájuk. A komplex jelenetsort hat nap alatt vette fel a stáb. 
 
5. Természetesen az akciójeleneteket is igyekeztek humorral megtölteni. Egy konyhai verekedés során Dwayne Johnson például egy banánt használ halálos fegyverként, mert ezt a poént a rendező egyszerűen nem bírta kihagyni. 
 
4. A filmet a stáb a Massachusetts állambeli Bostonban és a környékén vette fel. 
 
3. A legfőbb humorforrást a sztoriban a Dwayne Johnson és Kevin Hart közti magasságbeli különbség szolgáltatja, a két színész között ugyanis harminc centi van, amit igyekeztek a poénok írásakor maximálisan kihasználni. 
 
2. Ezenfelül fontos poénforrás az is, hogy az életünkben milyen meghatározóak a gimnáziumi évek. Hiába lett ugyanis a dagi Bobból azóta kigyúrt szuperügynök, lélekben még mindig ugyanaz a megszégyenített, félénk srác, aki a suliban volt. 
 
1. Ellenben a Kevin Hart alakította Calvin a sulis évek alatt volt igazi nagymenő, de mostanra az élete zsákutcába jutott: egy szürke könyvelő, aki megrekedt a cég rangsorának alsó szintjén. 
 
 
2016.06.13
|
(14 kép)


Film premierek

Keresés

amerikai thriller, 102 perc, 2018

Johnny English újra lecsap

amerikai-angol-francia akcióvígjáték, 88 perc, 2018

Briliáns válás

belga-francia vígjáték, 95 perc, 2018
Játék
Miután a férje egyik pillanatról a másikra lapátra teszi, Deanna (Melissa McCarthy), a megrögzött háziasszony gondol egyet, és elhatározza, hogy befejezi a főiskolát. És történetesen ugyanabban a suliban köt ki, mint ahová a saját lánya jár, és aki nem túlságosan repes az örömtől emiatt.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.