Így készült a Központi hírszerzés

A kémes vígjátékok sosem mennek ki a divatból, és addig, amíg olyan menő párosokat hoznak össze, mint Dwayne Johnson és Kevin Hart, a közönség mindig kíváncsi lesz rájuk. Benéztünk egy kicsit a Központi hírszerzés kulisszái mögé.
10. Néha előfordul, hogy a filmstúdiók nem egymás ellen, hanem együtt dolgoznak egy filmen. A Központi hírszerzés is egy ilyen projekt, amire a pénzt a Warner és a Universal dobta össze. Cserébe a Warner az USA-ban, a Universal pedig a világ többi részén forgalmazhatja a filmet. 
 
9. Dwayne Johnson azért szeretett bele a történetbe, mert az kiforgatja a megszokott hollywoodi szereposztást. A Szikla lesz a vicces csávó a filmben, a népszerű komikus, Kevin Hart pedig a komoly fickó szerepét kapta a szereposztásban. 
 
8. A jelenetben, ahol a fiatal és elképesztően kövér Dwayne Johnsont láthatjuk táncolni, valójában egy fiatal táncos, Sione Kelepi táncol, és az ő arcát alakították át számítógépes trükkökkel úgy, hogy hasonlítson Dwayne Johnsonéra. 
 
7. A vígjátékokon edződött (Családi üzelmek, Kidobós - Sok flúg disznót győz) Rawson Marshall Thurber rendezőt leginkább az vonzotta a filmhez, hogy végre nem csak nevettetnie kell, hanem komplex akciójeleneteket is rendezhet, amit régóta ki akart próbálni. 
 
6. Ezekből több is akad a filmben, de a legbonyolultabb egy hatalmas lövöldözés volt, amikor CIA ügynökök serege támad a főszereplő párosra egy irodában, golyózáport zúdítva rájuk. A komplex jelenetsort hat nap alatt vette fel a stáb. 
 
5. Természetesen az akciójeleneteket is igyekeztek humorral megtölteni. Egy konyhai verekedés során Dwayne Johnson például egy banánt használ halálos fegyverként, mert ezt a poént a rendező egyszerűen nem bírta kihagyni. 
 
4. A filmet a stáb a Massachusetts állambeli Bostonban és a környékén vette fel. 
 
3. A legfőbb humorforrást a sztoriban a Dwayne Johnson és Kevin Hart közti magasságbeli különbség szolgáltatja, a két színész között ugyanis harminc centi van, amit igyekeztek a poénok írásakor maximálisan kihasználni. 
 
2. Ezenfelül fontos poénforrás az is, hogy az életünkben milyen meghatározóak a gimnáziumi évek. Hiába lett ugyanis a dagi Bobból azóta kigyúrt szuperügynök, lélekben még mindig ugyanaz a megszégyenített, félénk srác, aki a suliban volt. 
 
1. Ellenben a Kevin Hart alakította Calvin a sulis évek alatt volt igazi nagymenő, de mostanra az élete zsákutcába jutott: egy szürke könyvelő, aki megrekedt a cég rangsorának alsó szintjén. 
 
 
2016.06.13
|
(14 kép)


Film premierek

Elrabolt világ

amerikai sci-fi, 109 perc, 2019

Mi

amerikai horror, 116 perc, 2019

Életem értelmei

belga-francia filmdráma, 98 perc, 2018

Colette

amerikai-angol életrajzi dráma, 111 perc, 2018

Bazi nagy francia lagzik 2.

francia vígjáték, 99 perc, 2019

A világ gyengéd közönye

francia-kazahsztáni filmdráma, 100 perc, 2018
Játék
A salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház vendégjátéka, Az eltört korsó érkezik a Szkénébe április 12-én és 13-án. Az előadást az anyaszínházban a múlt évad végén mutatták be, budapesti színház palettáján pedig most először szerepel.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.