Megkezdődött a válogatás a ValóVilág powered by Big Brotherbe!

Hamarosan az RTLII-n láthatják a nézők minden idők legsikeresebb hazai valóságshow-ját, a ValóVilágot, mely a fogalomnak számító Big Brother alapján indul újra. A szereplők meghallgatása a hétvégén startolt el.
Hamarosan új fejezet nyílik a valóságshow-k történetében a ValóVilág powered by Big Brother formátumnak köszönhetően. A válogatást ezúttal is nagy érdeklődés övezte, hiszen több száz ember fordult meg a hétvége folyamán a ValóVilág Villa előterében. A jelentkezők összetétele meglehetősen színes, hiszen míg a legfiatalabb próbálkozó tizennyolc, addig a legidősebb vállalkozó szellemű játékos-jelölt már a hatvanötödik életévét is betöltötte. 
 
A jelentkezők között van fejvadász, pszichiáter, karrier tanácsadó, kazános, színész, konyhai kisegítő, szabadúszó, gépi járdatakarító, cégvezető, grillszakács, hivatásos sofőr, boncmester és kormánytisztviselő is, de akadt olyan is, aki a hétköznapokban testőrként vagy épp gyöngyhalászként tevékenykedik.  
 
A Villa benépesüléséig vezető utat már a valóságshow Instagram felületén is nyomon lehet követni a valo_vilag_official profil alatt, míg a műsor Facebook-oldala ezen a linken érhető el.
2016.06.21
|


Filmek a TV-ben
H
18
K
19
Sze
20
Cs
21
P
22
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
18
K
19
Sze
20
Cs
21
P
22
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.