Ősszel jön a Jack Reacher: Nincs visszaút

Az új Jack Reacher-film Lee Child regénysorozatának 18. (!!!) kötetén alapul. A sztori szerint Reacher megtudja, hogy szövetségesét a seregnél, Susan Turnert letartóztatták, őt pedig megvádolták egy tizenhat évvel ezelőtt történt gyilkosság elkövetésével, miközben még az is lehetséges, hogy van egy tinédzser lánya.
Az első Jack Reacher nem volt egy eget rengető bombasiker, de szépen termelt, ráadásul barátságosan alacsony költségvetésből készült, ezért a Paramount úgy döntött, hogy folytatná a szériát. Bármilyen hihetetlen, de Tom Cruise a Mission: Impossible franchise-on kívül még egyetlen másik filmjéhez sem készített folytatást, ezért a Jack Reacher: Nincs visszaút mindenképp egy fontos lépés a karrierjében. 
 
Mivel az előző rész direktora közben átnyergelt a Mission: Impossible-sorozatra, Cruise egy régi rendezőjét, Edward Zwicket hívta segítségül, akivel Az utolsó szamurájt készítette együtt annak idején. A filmet New Orleans környékén forgatták tavaly októbertől idén februárig egy karácsonyi szünetet közbeiktatva, és az alkotók szerint egy kicsit könnyedebb lesz a hangulata az első résznél, főképp annak köszönhetően, hogy Cruise-nak két nő között kell majd helyt állnia. Lee Childnak rengeteg Jack Reacher regénye van, és Tom Cruise-ék nem szeretnék kötni magukat ahhoz a sorrendhez, ami a könyvekben kialakult, így ezt a részt azért választották, mert ezt tartják a leginkább megfilmesíthetőnek.  
 
Hazai bemutató: október  
 
2016.06.21
|


Film premierek

Tel-Avivban minden megtörténhet

belga-francia-izraeli-luxemburgi vígdráma, 100 perc, 2018

Seveled

magyar romantikus vígjáték, 95 perc, 2019

Sarkvidéki akció

amerikai-angol-dél-koreai-indiai-japán-kanadai-kínai animációs film, 90 perc, 2019

Pamacs, a Mikulás kis rénszarvasa

kanadai animációs film, 89 perc, 2018

Léghajósok

amerikai-angol kalandfilm, 100 perc, 2019

Élősködők

dél-koreai thriller, 132 perc, 2019

Akik már nem öregszenek meg

angol-új-zélandi dokumentumfilm, 99 perc, 2018
Játék
Menyhárt Jenő és ikonikus zenekara régi és új dalokkal hangol az ünnepekre.
Filmek a TV-ben
18:10
Nele Berlinben
német romantikus vígjáték, 2015
18:15
A rodeós
amerikai film, 2018
18:20
A szökevény
amerikai akciófilm, 1993
18:25
A múmia visszatér
amerikai akció-kalandfilm, 2001 (ism.)
18:30
A 22-es csapdája
amerikai háborús film, 1970
Ma kerül ki a lelőhelyekre, ne feledjétek! A legjobb budapesti programokkal, keressétek és szeressétek! #PESTIESTLES játékuknk folytatódik, ha bárhol látod, fotózkodj vele, használd a #pestiestles hashtaget és mi belépőket adunk! #programajanlo #jatek #instajatek #nyeremenyjatek #nyereményjáték
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.