Nem átlagos szuperhősfilm lesz a Wonder Woman!

Ugyan Wonder Womannel már megismerkedhettünk a tavalyi Batman Superman ellenben, ott még csak mellékszerep jutott neki a két szupermacsó oldalán, ezúttal azonban ő kapja a reflektorfényt.
A Wonder Woman egy klasszikus eredettörténet lesz, melyben a harcos-hercegnő Diana ott hagyja az amazonokkal teli mágikus szigetét, hogy felfedezze a nagyvilágot, és nagykövete legyen a népének egy világháború miatt felfordult időszakban. 
 
A Wonder Woman több mint egy átlagos szuperhősfilm az éves mezőnyben. Bár a köpenyes igazságosztók már jó néhány éve uralják a mozivásznakat, a Gal Gadot által játszott figura lesz az első női szuperhős, aki önálló mozifilmet kap, és ezzel a DC Comics alaposan beelőzi a konkurens Marvelt. Az, hogy a harcos hercegnő önálló filmet kapjon, már régi terv a Warnernél, aminek az alapjait már a kilencvenes években lerakták, csakhogy a projekt valamilyen okból mindig megfeneklett. Dolgozott rajta Ivan Reitman, Nicolas Winding Refn, sőt még a geek-atyaúristen Joss Whedon is, de a film csak nem akart összeállni. 
 
Amikor a DC szuperhősök rebootjánál a Warner már teljes mellszélességgel kiállt a terv mellett, akkor azt is kikötötték, hogy mindenképp női rendezőt akarnak a történet élére. A hosszú válogatást végül az a Patty Jenkins nyerte, akinek A rém című mozijáért kapott annak idején Oscar-díjat Charlize Theron. A forgatást 2015 novemberében kezdték, és Anglia mellett leginkább Olaszország déli partjainál dolgoztak. 
 
 
2017.02.14
|


Film premierek

Férfiak fecskében

angol vígjáték, 96 perc, 2018

Hotel Transylvania 3.: Szörnyen rémes vakáció

amerikai animációs film, 97 perc, 2018

Felhőkarcoló

amerikai akciófilm, 102 perc, 2018
Játék
A műfaját posztapokaliptikus turbópopként definiáló Einstand garantálja a forró hangulatot.
Filmek a TV-ben
18:10
Egy anya bosszúja
amerikai thriller, 2018
18:20
Ha fiú lennék
belga-francia vígjáték, 2017 (feliratos)
18:20
Lesz ez még így se!
amerikai romantikus vígjáték, 1997
18:35
A hallgatag bunyós
amerikai romantikus filmdráma, 1988
18:50
Szemfényvesztők
francia-amerikai akciófilm, 2013
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.