Nem átlagos szuperhősfilm lesz a Wonder Woman!

Ugyan Wonder Womannel már megismerkedhettünk a tavalyi Batman Superman ellenben, ott még csak mellékszerep jutott neki a két szupermacsó oldalán, ezúttal azonban ő kapja a reflektorfényt.
A Wonder Woman egy klasszikus eredettörténet lesz, melyben a harcos-hercegnő Diana ott hagyja az amazonokkal teli mágikus szigetét, hogy felfedezze a nagyvilágot, és nagykövete legyen a népének egy világháború miatt felfordult időszakban. 
 
A Wonder Woman több mint egy átlagos szuperhősfilm az éves mezőnyben. Bár a köpenyes igazságosztók már jó néhány éve uralják a mozivásznakat, a Gal Gadot által játszott figura lesz az első női szuperhős, aki önálló mozifilmet kap, és ezzel a DC Comics alaposan beelőzi a konkurens Marvelt. Az, hogy a harcos hercegnő önálló filmet kapjon, már régi terv a Warnernél, aminek az alapjait már a kilencvenes években lerakták, csakhogy a projekt valamilyen okból mindig megfeneklett. Dolgozott rajta Ivan Reitman, Nicolas Winding Refn, sőt még a geek-atyaúristen Joss Whedon is, de a film csak nem akart összeállni. 
 
Amikor a DC szuperhősök rebootjánál a Warner már teljes mellszélességgel kiállt a terv mellett, akkor azt is kikötötték, hogy mindenképp női rendezőt akarnak a történet élére. A hosszú válogatást végül az a Patty Jenkins nyerte, akinek A rém című mozijáért kapott annak idején Oscar-díjat Charlize Theron. A forgatást 2015 novemberében kezdték, és Anglia mellett leginkább Olaszország déli partjainál dolgoztak. 
 
 
2017.02.14
|


Film premierek

Erdei boszorkány - Tűzpróba

cseh-dán-magyar-norvég fantasy, 90 perc, 2018

Undipofik

amerikai-kínai animációs film, 87 perc, 2019

John Wick: 3. felvonás - Parabellum

amerikai akciófilm, 130 perc, 2019

Szívek királynője

dán-svéd filmdráma, 127 perc, 2019

Éter

lengyel-litván-magyar-olasz-ukrán történelmi dráma, 118 perc, 2018
Játék
Egy nap Maggie, a tinédzser megkéri Sue Annt, a magányos nőt, hogy vegyen neki és pár barátjának piát, és Sue Ann kapva kap az esélyen, hogy szert tegyen pár gyanútlan, ám nála fiatalabb barátra.
Filmek a TV-ben
19:30
Az Igazság Ligája
amerikai fantasztikus akciófilm, 2017
20:00
Nico, 1988
olasz életrajzi film, 2017
20:00
Mamamaffia - Eladó
német családi vígjáték, 2014
20:30
Üvöltő szelek
angol-amerikai romantikus filmdráma, 1992
21:00
Országúti bordély
amerikai filmdráma, 2010
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.