Kedvenc helyek

Egy brazil énekesnővel rögzítette új dalát Iggy Azalea

Az ausztrál rapper a brazilok feltörekvő csillagát, Anittát kérte fel közreműködőként legújabb dalához, amely május 19-én debütál majd világszerte.

Kapcsolódó cikkek

Iggy Azalea egy ideje már gőzerővel készíti második nagylemezét, amely az előzetes tervek szerint már tavaly kiadásra került volna, de nem tisztázott okok miatt az album megjelenését határozatlan időre elhalasztották. A Digital Distortion című zenei anyag első előfutára a 2016-os Team volt, majd ezt követte az alig egy hónapja kiadott Mo Bounce kislemez, amelynek fenékrázós videoklipjére már közel 35 millióan kattintottak a VEVO-n.
 
Ms. Azalea azonban nem pihen meg a babérjain, hiszen ismét újabb szerzeménnyel örvendezteti meg rajongóit; a Switch nevű duett Anittával karöltve készült el, amelynek borítóképe már megtekinthető a rappernő közösségi platformjain. Iggy elmondása szerint az új album dalai sokkal pozitívabb hangvételben íródtak, mint az előzőé: „Szerintem az első albumom nagyon agresszív, indulatos és nyers volt. De ezt éreztem akkoriban. Viszont az idő halad, és olykor minden sebet begyógyít... így most már boldog vagyok.” 
 
(BreatheHeavy.com)  
 
2017.05.04
|


Játék
Rowan Atkinson visszatér a véletlenül szupermenő titkos ügynök, Johnny English szerepében.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.