A leánybúcsú kényszermegoldással világhírt szült

Nem titok, hogy a számítástechnika világa nem hemzseg a női munkaerőtől. Tehát amikor barátokról van szó, nagy az esély arra, hogy ha valaki nőként ilyen területen dolgozik, akkor inkább fiú haverjai lesznek.
Rebeca Brantes számítógépes mérnök is ezzel a problémával került szembe, amikor meg akarta szervezni a szokásos esküvői koszorúslányos fotózást.  
 
A menyasszony akkor döbbent rá, hogy neki nincs is barátnője, aki betölthetné a koszorúslány szerepét, és részt vehetne a manapság divatos fotózáson. De nem keseredett el, ehelyett volt egy ragyogó ötlete. Elkészíti az esküvői fotókat a haverokkal. A kollégái és a férfi barátai kapták meg a lehetőséget, ők vettek részt a tipikus menyasszonyi fotózás vidáman felvételeiben. 
 
Brantes egy esztendővel az esküvője előtt találta ki ezt az ötletet. „Láttam néhány menyasszonyról készített képet a lányokkal” – magyarázta. „Nagyon tetszettek ezek a nevetős, pezsgőzős vidám képek a vicces beállításokkal, és egy kicsit szomorú voltam, mert nekem nincsen ennyi lány barátom.” A színfalak és a kellékek felhasználásával végül a fotós Fernando Duque készítette el a képeket, és vette rá a srácokat a sorozatra, akik selymes rózsaszín ruhában elvállalták a tipikus esküvői fotók elkészítését. Borotválkoznak, segítenek a menyasszonynak sminkelni, és persze az esküvői ruhát feladni. Mindegyik gyönyörű és lenyűgöző - a haverok valóban betöltötték a koszorúslányok szerepét. 
 
A nem hagyományos menyasszonyi fotózás nagy sikert aratott. „Rendkívül szórakoztató volt" - emlékezik vissza Brante. „Néha annyira nevetettünk, hogy időbe telt, mire újrakezdhettük a fotózást." 
 
Bár Rebeca Brantesnak nem volt elég barátnője, akik a koszorúslányai lehettek volna, de ez nem azt jelentette, hogy nem tudott saját menyasszonyi fotósorozatot készíteni. 
 
(mymodernmet.com) 
2017.05.24
|


Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.