Így készült a Wonder Woman

A Warner stúdió úttörőként, a Marvelt megelőzve mutatja be saját női szuperhősfilmjét, és mindenki úgy gondolja, hogy Gal Gadotot az isten is arra teremtette, hogy Wonder Womanként meghódítsa a világot. Belestünk a kulisszák mögé.
10. A 2005-ben készült Elektra című film óta egyetlen hollywoodi stúdió sem próbálkozott olyan szuperhősfilmmel, aminek nem egy férfi, hanem egy nő a főszereplője. 
 
9. A Warner már 1996 óta dolgozik azon, hogy Wonder Woman a mozivászonra kerülhessen, de több alkotó (Ivan Reitman, Joss Whedon, Angelina Jolie…) bicskája is beletört, és csak a képregényfilmek mostani elképesztő divatja tette lehetővé a debütálást. 
 
8. Patty Jenkinst (A rém) a Warner már 2005-ben megkereste a rendezéssel, és Jenkins lelkesedett is az ötletért, csakhogy váratlanul teherbe esett, és nem tudott tovább foglalkozni a projekttel. 
 
7. A teljesség igénye nélküli az alábbi színésznők fordultak meg az évek során a projekt körül: Kate Beckinsale, Angelina Jolie (őt rendezőnek is felkérték), Jessica Biel, Eva Green, Olga Kurylenko, Christina Hendricks, Kristen Stewart, Mischa Barton és Rachel Bilson
 
6. A kiválasztása után Gal Gadotot sok kritika érte azért, mert mellbőségben nem éri el a képregényfigura kissé irreális formáit, és túl vékony a szerephez. Gadotot bántotta a kritika, de szerencsére nem feküdt plasztikai sebész kése alá, egyszerűen csak addig gyúrt, míg alaposan megizmosodott. 
 
5. A készítők azért helyezték a film történetét a jelenkorból az I. világháború idejébe, mert úgy gondolták, hogy a nők akkori helyzetét izgalmasabb lenne szembeállítani egy olyan amazonnal, aki egy nőuralmú szigetről érkezik ebbe a világba. 
 
4. A filmhez szükség volt utóforgatásokra is, csakhogy amikor sor került azokra, Gal Gadot már öthónapos terhes volt. A speciáliseffektus-szakemberek egy spéci green screen technikát dolgoztak ki a pocakja eltűntetésére.  
 
3. Az éles szemű nézők a filmben kiszúrhatják a Batman Superman ellen és Az acélember rendezőjét, Zack Snydert, amint I. világháborús katonaként cameózik egyet. 
 
2. Az egyik amerikai mozihálózat a filmből szervezett néhány „Csak nőknek!” vetítést, ahová csak nők válthattak jegyet, és ezen a képregényfigura sok férfi rajongója eléggé felháborodott. 
 
1. Siker esetén a Warner egy komplett trilógiát tervez készíteni Wonder Woman kalandjaiból, amibe persze nem számítanák be az Igazság Ligája tagjaival készített közös filmjeit. 
 
30 May 2017
|
(21 kép)


Film premierek

Fájdalom és dicsőség

spanyol filmdráma, 113 perc, 2019

Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány

amerikai thriller, 108 perc, 2019

Aladdin

amerikai kalandfilm, 128 perc, 2019

A gyermek

ír horror, 90 perc, 2019
Játék
Egy nap Maggie, a tinédzser megkéri Sue Annt, a magányos nőt, hogy vegyen neki és pár barátjának piát, és Sue Ann kapva kap az esélyen, hogy szert tegyen pár gyanútlan, ám nála fiatalabb barátra.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.