Kedvenc helyek

Megérkezett David Guetta és Justin Bieber első közös dala

Kevés olyan világsztárt tudnánk mondani, akivel ne készített volna már közös dalt a francia lemezlovas. David Guetta ezúttal a pop hercegeként emlegetett Justin Bieberrel fogott össze, hogy közösen készítsék el a nyári partyhimnuszok legújabb trónkövetelőjét.
Ha slágergyártásról van szó, Mr. Guetta nem ismer határokat. Szinte még le sem csengett az előző, Nicki Minaj-zsal és Lil Waynnel közös dala körüli felhajtás, de máris újabb szerzeménnyel ostromolja a zenei toplisták dobogóit. A 2U című szám könnyed és vibráló hangzása miatt hamar a közönség kedvencévé válhat, amelynek sikerességét Justin rádióbarát vokálja fokozza tovább.
 
A felvételhez már kisfilm is készült, melyben Victoria's Secret modellek tátogatnak és táncolnak a férfi nézők legnagyobb örömére. Az egyelőre kérdéses, hogy a kislemez egy soron következő Guetta-album előfutárként érkezett-e, de abban biztosak lehetünk, hogy Bieber visszatérésének is nagy löketet ad majd. Egyes hírek szerint a fiatal énekes a még most is tartó világ körüli turnéja mellett gőzerővel dolgozik új nagylemezén is, amely a tervek szerint még idén napvilágot láthat.  
 
(breatheheavy.com) 
2017.06.09
|


Játék
Vasárnap WAMP! Egyedi termékek, találkozás a tervezőkkel, fesztiválhangulat vasárnap a Bálnában. @wampdesignfair #wampdesignfair #kezmuves #egyedi #dizajntaska #dizajnerruha #dizajnerekszer #nagyondizajn
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.