Kedvenc helyek

Upment! OpenAir - Birthday Special

[ breakbeat / drumandbass ]
Budapest, Kabin, 2017. június 24. 16:00
A Szent Iván-éjt tűzugrásnak is beillő, forró elektronikus tánczenékkel is tölthetjük a hűsítő népszigeti Duna-parton. Ha tört ütemes újdonságokra vágysz, itt a helyed: délután 4-től szólnak a legcoolabb underground számok, egy zsírúj helyszínen.
Az Upment! szervezői gondoskodnak róla, hogy több műfaj is képviseltesse magát ezen a szabadtéri eseményen. Lazulós hiphop teadélutánnal rajtol a vízparti party, majd egy liquidben úszó naplementébe fordul az este, leheletnyi zakatolós jungle életérzéssel. Végül pedig basszusban bővelkedő breakbeat uralja majd ezt a Szent Iván-éji álmot, melyet tábortűz, tortázás és gumikacsa-szépségverseny is tarkít. Jó egy tucat DJ (és DJane) vesz részt a hangulat megteremtésében: Mravik Gabriellától (DSH) Erkán át Retroidig sorban pakolják az illetékesek a ropogós törteket.  
 
Ingyenes! 
Air
2017.06.16
|


Játék
A vidéki független szféra két képviselője, a KB35 Inárcs és a győri RÉV Színházi és Nevelési Társulat koprodukciója, William Shakespeare Othellójával olyan témákat érint, mint a xenofóbia, manipuláció vagy a családon belüli erőszak.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.