Kedvenc helyek

Új klipet forgat JLO

A latin díva idén nyáron spanyol nyelvű albummal tér vissza, amelynek vizuális előfutára már készülőben van - legalábbis az énekesnő Instagram-profiljára feltöltött, színfalak mögötti fotóból ez gondolható.
A Billboard magazin már hónapokkal ezelőtt leközölte a hivatalos hírt, mely szerint Jennifer Lopez két új albummal is megörvendezteti hallgatóságát: egy angolul felénekelt és egy spanyol nyelvű korong is a boltok polcaira kerül majd hamarosan. A tervek szerint az utóbbi még idén nyáron napvilágot lát, és az albumot beharangozó kislemez is úton van már az egyes bennfentes források alapján. 
 
Habár már hallhattunk egy új balladát JLO előadásában az idei Billboard Latin Music Awardson, de a popsztár elmondása szerint nem ez lesz a szóban forgó lemez első single-je; az album meglehetősen pörgős és temperamentumos hangzásvilággal rendelkezik, ezért is esett a választás a Ni Tu Ni Yo című szerzeményre, amelyet egy kubai együttessel, a Gente de Zonával rögzített. A számhoz megálmodott klip forgatása már befejeződött, így izgulhatnak a fanok, hiszen bármikor érkezhet a Marc Anthony által producerelt lemez úttörő kisfilmje.  
 
(breatheheavy.com) 
 
2017.06.16
|


Játék
A művészet templomai című sorozat immár 9. epizódjához érkezett. A hazánkban is nagy sikerű Vatikáni Múzeum 3D, a Firenze és az Uffizi-képtár 3D és a Pápai bazilikák 3D alkotóinak új filmje a legkiválóbb reneszánsz mesterek egyikének és művészettörténet egyik legmeghatározóbb alakjának, Raffaello Sanziónak állít emléket.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.