Kedvenc helyek

Új klipet forgat JLO

A latin díva idén nyáron spanyol nyelvű albummal tér vissza, amelynek vizuális előfutára már készülőben van - legalábbis az énekesnő Instagram-profiljára feltöltött, színfalak mögötti fotóból ez gondolható.
A Billboard magazin már hónapokkal ezelőtt leközölte a hivatalos hírt, mely szerint Jennifer Lopez két új albummal is megörvendezteti hallgatóságát: egy angolul felénekelt és egy spanyol nyelvű korong is a boltok polcaira kerül majd hamarosan. A tervek szerint az utóbbi még idén nyáron napvilágot lát, és az albumot beharangozó kislemez is úton van már az egyes bennfentes források alapján. 
 
Habár már hallhattunk egy új balladát JLO előadásában az idei Billboard Latin Music Awardson, de a popsztár elmondása szerint nem ez lesz a szóban forgó lemez első single-je; az album meglehetősen pörgős és temperamentumos hangzásvilággal rendelkezik, ezért is esett a választás a Ni Tu Ni Yo című szerzeményre, amelyet egy kubai együttessel, a Gente de Zonával rögzített. A számhoz megálmodott klip forgatása már befejeződött, így izgulhatnak a fanok, hiszen bármikor érkezhet a Marc Anthony által producerelt lemez úttörő kisfilmje.  
 
(breatheheavy.com) 
 
2017.06.16
|


Játék
A kanadai David Walsh 1997-ben bejelentette, hogy óriási mennyiségű aranyat találtak Indonézia dzsungelében. Cégének részvényei pillanatok alatt megugrottak, a döglődő Walsh pedig hirtelen milliárdos lett. A képtelen történetből az Oscar-díjas Stephen Gaghan remek, pörgős filmet a főszerepben Matthew McConaughey-vel.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.