Interaktív vacsoraszínház nyári estékre

Végre itt a nyár, kellemesek az esték, ilyenkor pedig mindenki szívesen keres valamilyen kikapcsolódást egy fárasztó vagy akár egy lazább nap után. Ha a vízpartig nem is jutunk el, a budapesti este is bőven kínál izgalmakat számunkra.
A színházi évad már véget ért ugyan, mégis aki ilyesfajta kikapcsolódásra vágyna, annak ajánljuk figyelmébe ezt az előadást, aminek szereplője ő maga lehet.  
 
A ConnActions – Interactive Playground csapata aktívan dolgozik és igyekszik minél különlegesebb élményt nyújtani az év ezen időszakában is. Színházat és játékot kínál egy hangulatos étterem teraszán, nyugalmas, zöld környezetben vagy épp bent a pörgős belvárosban. Kivételes kaland résztvevői lehetnek, akik vállalkoznak erre az interaktív élményre. Egy vacsora keretein belül válnak részeseivé a szabadulószoba-elemekkel kiegészített történetnek. Csapatként együttműködve kell megoldaniuk szituációkat a színészek segítségével. Mindenki csak annyira válik szereplőjévé az estének, amennyire ő szeretné. Egy biztos, az izgalom és a szórakozás garantált, ahogy a jó hangulat és a finom ételek is.  
 
A következő előadás helyszíne Magyarország első és egyetlen steampunk stílusú étterme, a Krak’n Town, ahol a viktoriánus kor elevenedik meg a legapróbb részletességgel kidolgozva. Léghajók, fogaskerekek, kézműves sörök és ínycsiklandó angol fogások várják a vendégeket és egy egyedi világ, ami magával ragad. 
2017.07.11
|
(4 kép)


Játék
Alig egy éve annak, hogy a rockklasszikusok feldolgozásában utazó belga hetesfogat először hallatott magáról.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.