Nyerj családi jegyet a Circus Maximus előadására, a Sportarénába!

A Magyar Nemzeti CirkuszRichter eddigi legnagyobb volumenű produkcióját láthatjuk a Papp László Budapest Sportcsarnokban október 28-án, szombaton este.
Az ország legnagyobb és legszínvonalasabb utazó cirkusza, amely immár huszonhárom éve járja a nagyvilágot izgalmasabbnál izgalmasabb előadásaival, nagyszabású, közel száz egzotikus állatot és több mint száz fős stábot mozgató cirkuszi szuper show-val várja a közönséget. A világ legnagyobb egzotikus állatprodukcióit, akrobatákat, zsonglőröket, kutyarevüt, zenélő bohócokat és az extrém Fmx motorosok világszámát is láthatjuk ezen az estén, a hamisítatlan cirkuszi hangulatról pedig a Nemzeti Cirkusz nyolctagú zenekara és egy tehetséges afrikai énekesnő, Lady Masallah gondoskodik majd. 
 
A fellépők között igazi világsztárokkal találkozhatunk, többen itt lesznek például a monte-carlói Nemzetközi Cirkuszfesztivál díjazott előadói közül is. Láthatjuk például a Kossuth-díjas Richter József által alapított, jelenleg Ifj. Richter József cirkuszigazgató vezetésével működő Richter csoport világhírű lovas akrobata produkcióját, Rene Casselly Jr. és öt afrikai elefántja lélegzetelállító számát, valamint Ifj. Richter József és felesége, Merrylu romantikus balettprodukcióját is, amely nemrégiben meghívást kapott a világ legrangosabb cirkuszi eseményére Monte-Carlóba. Az előadás házigazdája a legendás televíziós személyiség, Rózsa György lesz.  
 
Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna
 
Időpont: október 28., 19:00
 
Ha szeretnél jegyet nyerni az előadásra, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre!
 
Hogy hívják Ifj. Richter József testvérét?

A helyes megfejtést beküldők között családi (4 fős) jegyeket sorsolunk az előadásra. A nyereményt személyesen lehet átvenni. Hogy biztosan időben megkapd az értesítést, rendszeresen ellenőrizd a spam mappádat is!

Neved:
Telefonszámod:
E-mail címed:

Beküldési határidő: október 22., vasárnap 24:00
A nyerteseket e-mailben értesítjük!

Játékos a fenti játékba történő részvételét megelőzően a www.est.hu Adatkezelési Tájékoztatóját és Általános Játékszabályzatát megismerte és a játékba lépéssel az abban foglaltakat elfogadja, illetve hozzájárul a játékba történő regisztráció során közölt személyes adatainak ezen feltételek szerinti kezeléséhez, továbbá ahhoz, hogy az adatkezelő részére közvetlen üzletszerzési célú reklámokat, hírleveleket küldhessen.
Ahol a héten érdemes...
Budapest, Uránia, október 17 - 22.
 
 
október 19 - 25.
 
Budapest, Thália Színház, október 21. 19:00
 
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.