Nyerj páros jegyet a Lovasi 50 - Az első 50 év legjobb dalai c. koncertre!

Egy komplett univerzum, a Naphoz Holddaltól a Semmi Konferenciáig. Aki még nem hallotta Lovasi András nevét, az gyorsan jöjjön ki a Lófej-ködből, és keressen rá a pécsi dalszerző-(basszus)gitáros-énekes három évtizedes karrierjének monolitjaira.
Az 1987-ben alakult Kispál és a Borz főleg a kockásinges X-generációsoknak jelentett sokat, de még legalább két nemzedék is velük fütyüli a Csík zenekar révén a Csillag vagy fecskét, vagy a Kiscsillag Szeles dalait. A „Kispál” a honi alternatív zene kimozdíthatatlan oszlopa lett: a „pécsi szál” sajnos 2010-ben véget ért, de termelt annyi albumot (közel egytucatot), ami messzemenően teljes életműnek számít. Ebből az érából Kispál András és Dióssy Ákos billentyűs is jelen lesz a szülinapi zsúron; illetve a termékeny dalszerző által életre hívott, Kiscsillag nevű lendületes formációjára is számíthatunk. Számtalan sztárvendéggel karöltve, egy igazi stadionrengető, látványos performanszra készül a színházzal is kacérkodó legendás frontember. 
 
Helyszín: Papp László Sportaréna
 
Időpont: 2017. november 11. szombat, 20h
 
Ha szeretnél jegyet nyerni a koncertre, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre!
 
 
Mikor alakult meg a Kiscsillag zenekar?

A helyes megfejtést beküldők között páros jegyeket sorsolunk a koncertre. A nyereményt személyesen lehet átvenni. Hogy biztosan időben megkapd az értesítést, rendszeresen ellenőrizd a spam mappádat is!

Neved:
Telefonszámod:
E-mail címed:

Beküldési határidő: november 5., vasárnap 24:00
A nyerteseket e-mailben értesítjük!

Játékos a fenti játékba történő részvételét megelőzően a www.est.hu Adatkezelési Tájékoztatóját és Általános Játékszabályzatát megismerte és a játékba lépéssel az abban foglaltakat elfogadja, illetve hozzájárul a játékba történő regisztráció során közölt személyes adatainak ezen feltételek szerinti kezeléséhez, továbbá ahhoz, hogy az adatkezelő részére közvetlen üzletszerzési célú reklámokat, hírleveleket küldhessen.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.