Nyílt nap állatokkal

Jótékonykodj kutyáknak, cicáknak!
Budapest, 2017. október 14., szombat
A HEROSZ Budapesti Állatotthon tárt kapukkal vár minden érdeklődőt, hogy az Állatok Világnapja alkalmából idén is bárki megismerkedhessen az igaz(d)ira váró védencekkel.

Linkek

Barabás Éva, a nyílt nap háziasszonya és a szervezők ezúttal is számtalan érdekes programmal várják a látogatókat. A kutyusokat lehet sétáltatni, a cicákat simogatni és a kisállatok gondozására, nevelésére vonatkozó kérdésekre is választ kaphatunk. Gazdik és kutyáik együtt tesztelhetik ügyességüket, az előbbiek tanácsot kaphatnak kedvencük kozmetikájával kapcsolatban és szépségversenyre is benevezhetik őt. Nem maradhat el a közös bográcsozás sem, lesz tombola, valamint garázsvásár; melynek bevételét az állatotthonban lakó kutyák, cicák, valamint egyéb állatok életkörülményeinek javítására fordítják a szervezők.  A legkisebbeket ingyenes lovaglás, arcfestés, valamint gyereksarok várja. 
Vendégként érkezik Dr. Varga Károly gyermekorvos és REX nevű kutyája is, akitől részletes tájékoztatást kaphatunk arról a rengeteg előnyről, amelyek az állatokkal való együttélés során gazdagítják életünket. A Budapesti Önkéntes Katasztrófa Elhárító Csoport pedig mentőkutyás bemutatót tart az érdeklődőknek. 
 
A rendezvény reggel 10 órától délután 15 óráig áll nyitva az érdeklődők előtt, Budapest XXII. kerületében, a Brassói és Nyél utca találkozásánál. 
 
A HEROSZ Budapesti Állatotthon támogatására immár harmadik alkalommal a PURINA® is kampányt indít, arra kéri az állatbarátokat, hogy 2017. október 9–12. között saját Facebook oldalukon osszák meg a HEROSZ Budapesti Állatotthon nyílt nap posztját: www.facebook.com/events/128936414519755/
 
Az állateledeleket gyártó cég minden megosztást egy adag állateledellel (0,3 kg) jutalmaz, melyet a nyílt napon ad át a HEROSZ Budapesti Állatotthonnak.  
 
2017.10.03
|


Játék
Maja mindenképp szeretne részt venni a vidék legnépszerűbb játékában, a Mézcsatában, ám túlzott lelkesedésével a méhecske magára haragítja a méhbirodalom császárnőjét.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.