Art Market Budapest 2017

Budapest, Millenáris, 2017. október 12 - 15.
Minden korábbi évnél intenzívebb nemzetközi kiállítói érdeklődés és túljelentkezés előzte meg az idei Art Market Budapestet, Kelet-Európa vezető és Európa egyik legfontosabb nemzetközi kortárs képzőművészeti vásárát.
Csütörtökön immár hetedik alkalommal nyitja meg kapuit a Millenárison a legnagyobb Magyarországon megrendezett művészeti kiállítás, amelyre ezúttal négy kontinens összesen huszonnégy országából érkeztek a kiállítók, és ahol hazánk valamennyi jelentős kortárs képzőművészeti galériája mellett tovább bővülő nemzetközi választékkal és tovább erősödő nemzetközi pozícióval találkozhatnak az érdeklődők. 
 
Ebben az évben Magyarország mellett az Amerikai Egyesült Államokból, Ausztriából, Ausztráliából, Belgiumból, Bosznia-Hercegovinából, az Egyesült Arab Emírségekből, az Egyesült Királyságból, Franciaországból, Görögországból, Izraelből, Írországból, Japánból, Lengyelországból, Mexikóból, Németországból, Olaszországból, Romániából, Spanyolországból, Svájcból, Szerbiából, Szlovákiából, Szlovéniából és Törökországból érkeznek kiállítók. 
 
Több mint ötszáz művész több ezer alkotása válik közvetlenül hozzáférhetővé az érdeklődő és vásárlóközönség számára a Millenáris különleges kiállítási csarnokaiban, mintegy 6200 négyzetméteren. A vasárnapig tartó Art Market Budapest díszvendége idén Izrael, az ART ISRAEL – ART IS REAL művészeti fesztivál példátlan gazdagságban mutatja be az izraeli kortárs művészetet.  
 
Ingyenes!
 
 
2017.10.09
|
(21 kép)


Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.