Kedvenc helyek

Eminem Pinkkel együtt népszerűsíti új albumát

Elő a kinyúlt cuccokkal, snapback sapkákat hátracsapni – visszatér a rap koronázatlan királya, akinek új zenéje előbb érkezik, mint gondolnánk.
Eminem ismét begyújtotta a rakétákat, és négy év kihagyás után új lemezzel örvendezteti meg népes rajongótáborát. A The Marshall Mathers LP 2. névre keresztelt korong utódja a bennfentes hírek szerint november 17-én debütál majd, és az új anyagot felvezető kislemez pár héten belül jelenik meg. A népszerűsítő kampány azonban már október 13-án megkezdődik, ugyanis Pink Beautiful Trauma lemezén debütál majd a páros legújabb duettje, a Revenge, amelyhez már a videoklip is elkészült.
A Grammy-díjas énekesnő elmondása szerint a közös szerzemény egy rendkívül poénos és szószátyár slágerré sikerült, de pontosan épp ezért nem szabad túl komolyan venni mondanivalóját. „Most én kértem fel őt. Imádom, mindig is rajongtam érte, szerintem ő egy szövegíró zseni, úgyhogy írtam neki egy szerelmes levelet. Megírtam a dalt, a stúdióba vonultam és rendesen beboroztam. Majd hazamentem, folytattam az iszogatást, és írtam neki egy e-mailt. A többi már csak történelem” – mesélt a dal keletkezéséről a popdíva. Az új Eminem-album az eddigiekhez hasonlóan valószínűleg bombasiker lesz, ami valószínűleg árnyékot vet majd a novemberben szintén új lemezzel jelentkező Taylor Swfit előre elkönyvelt sikereire. 
 
http://www.breatheheavy.com 
2017.10.11
|


Játék
A műfaját posztapokaliptikus turbópopként definiáló Einstand garantálja a forró hangulatot.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.