Kedvenc helyek

Louis Tomlinson pontosan olyan, mint te

Just Like You címmel debütált az egykori ex-One Direction-ös Louis Tomlinson új dala, amelyben az énekes határozottan szajkózza: hiába a csillogás és a fényűző sztárélet – pontosan ugyanúgy érez, mint bármelyik vele egykorú fiatal.
„Itt a srác a bandából; A bal kezemben cigaretta, a másikban pedig ott az egész világ” - így indít legújabb szerzeményében Tomlinson. A tinisztár ezzel a dallal szeretné lerombolni a hírességekről kialakult torz sztereotípiát - amelynek sokszor ő is áldozatául esik -, ezért is határozott úgy, hogy ennek mielőbb napvilágot kell látnia. 
 
„Olyan vagyok, mint te, még ha a problémáim nem is ugyanazok, mint a tieid; Igen, én is tudok szomorú lenni, és akkor szükségem van valakire, akivel beszélhetek; Igen, ugyanúgy érzek, mint te” - hallható a refrénben a 25 éves világsztártól. Habár a dal nem kislemezként debütált, Louis elmondása szerint azonban ez az egyik kedvenc száma a készülő albumáról, hiszen tökéletesen keretbe foglalja és összegzi az egész lényét. 
 
Debütáló lemezének időpontját egyelőre homály fedi, de az eddig kiszivárgott információk alapján egy izgalmas zenei projekt van készülőben, amely nemcsak a rajongóknak, a laikus hallgatóknak is nagy meglepetés lesz majd.  
 
(breatheheavy.com) 
2017.10.12
|


Játék
A műfaját posztapokaliptikus turbópopként definiáló Einstand garantálja a forró hangulatot.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.