Kik ma a legdrágább magyar művészek? - Megjelent A magyar aukciós piac című kiadvány

Victor Vasarely, Hantai Simon és Moholy-Nagy László forgalma volt a legnagyobb az elmúlt tíz évben a nem élő magyar művészek közül, a lista élén álló, külföldön is híressé vált Vasarely alkotásai pedig összesen 14,7 milliárd forintért keltek el az elmúlt évtizedben.
Mindezt A magyar aukciós piac című hiánypótló kiadványból tudhatjuk meg, amit a műtárgy.com, Magyarország vezető, független műtárgyhirdetési oldala adott ki nemrégiben. A kiadványban – amely összegzi az első olyan kutatás eredményeit, ami tudományos módszerrel, több mint 30 000 adat felhasználásával elemezi a magyar művészek műtárgypiaci teljesítményét – négy ötvenes toplistát, valamint rengeteg izgalmas adatot és összefüggést olvashatunk. Megtudhatjuk többek között azt is, hogy a magyar művészek teljes aukciós forgalmának hány százalékát adják az élő alkotók. 
 
2017.11.27
|


Játék
Minden eddiginél nagyobb területen, több kiállítóval, exkluzív fashion show-val és egy vadonatúj, egyedülálló kuponakcióval jelentkezik az Őszi Esküvő Kiállítás a Hungexpón.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.