Kedvenc helyek

Kiadásra kész Justin Timberlake új albuma

A világhírű producer, Timbaland a Rolling Stone magazinnak adott interjújában árulta el, hogy elkészült a popherceg régóta várt nagylemeze, amely a tervek szerint 2018 tavaszán kerül a boltok polcaira.
A nyáron még csak pletykaként pedzegetett albumhírek mostanra hivatalossá váltak. Az énekes korábban nem túl sok információt árult el soron következő zenei anyagáról, a megjelenési dátummal kapcsolatos kérdésekre is mindig sejtelmes választ adott: „elkészül, amikor elkészül”. A rajongók legnagyobb örömére azonban nem kell sokat várni a Sexy Back énekesének új stúdióalbumára, ugyanis a Rolling Stone-ban leközölt interjú alapján az új CD a jövő év első vagy második negyedében kerülhet kiadásra. A Timbaland, Pharrell, Chad Hugo és Danja által producerelt korong jobb időzítést nem is kaphatott volna, hiszen így a februári Super Bowl környékén láthat napvilágot, amely önmagában is nagy promóciót biztosít majd az egyelőre cím nélküli anyag érkezéséhez.  
 
(breatheheavy.com) 
2017.11.28
|


Játék
Az emlősszakértő Davis (Dwayne Johnson) különleges és szoros kapcsolatot alakított ki George-dzsal, a hihetetlenül intelligens ezüsthátú gorillával, amit egészen kölyökkora óta gondoz.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.