Az idei utolsó Krizshow az Átriumban!

Janza Kata és Dolhai Attila, valamint Lackfi János, Átrium, december 10.
A népszerű színházi talk show-ban ismert és elismert művészek vallanak őszintén magánéletükről és munkájukról a házigazdának, a Pulitzer-emlékdíjas újságíró, Krizsó Szilviának.
A Krizshow népszerű havi színházi talk show az Átriumban, amelyet az ATV rögzít és csütörtökönként főműsoridőben sugároz. Krizsó Szilvia egyedi hangulatot teremtő képességének köszönhetően ezek a beszélgetések egyszerre szórakoztatóak és elgondolkoztatóak. Nem véletlen, hogy immár hatodik éve mennek teltházzal az előadások. A tévés sugárzás is népszerű, rövid idő alatt az ATV egyik vezető műsorává vált.  
 
A bizalmas, ugyanakkor humoros beszélgetéseket produkciók és közös játékok teszik különlegessé. Krizsó Szilvia egy este két vendéggel beszélget, és az esetek többségében érkezik hozzájuk még egy ismert művész, így a talk show valóban sztárparádét ígér.  
 
December 10-én a népszerű költő és műfordító Lackfi János lesz Krizsó Szilvia egyik vendége, aki szinte a nappaliját varázsolja a Krizshow színpadára, hiszen a lányával, Dorottyával énekli azt a dalt, aminek ő maga írta a szövegét. Szilvia másik vendégét, Janza Katát ritkán látni beszélgetős műsorban, így igazi kuriózum az is, hogy Katához Dolhai Attila érkezik és közös produkcióval is készülnek.  
 
Január 17-én pedig sokak kedvenc gyerekkori együttesének énekese, a mindig vidám Csepregi Éva lesz Szilvia egyik vendége, akitől többek között megtudhatjuk fiatalságának titkát. Aznap este a Krizshow színpadán a másik beszélgetőpartner a drámai szerepeiről és utánozhatatlanul egyedi humoráról ismert Kálloy Molnár Péter lesz. 
2017.11.29
|


Játék
Minden eddiginél nagyobb területen, több kiállítóval, exkluzív fashion show-val és egy vadonatúj, egyedülálló kuponakcióval jelentkezik az Őszi Esküvő Kiállítás a Hungexpón.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.