Elkészült Vecsei H. Miklós második verskötete

December 17-én jelenik meg Vecsei H. Miklós, a Vígszínház színészének, második kötete, Soliloquor címmel, melynek bemutatóját a Pesti Színházban tartják.
„A világ egy élő tájkép Vecsei H. Miklós verseiben, temérdek lélegző mozdulat, retinába égetett látvány. De történjék bármi, itt minden rólunk szól, ez az izmos költészet a vágyakozó emberről beszél, pontos, kimért és fukar nyelven, mégis árulkodva, mint egy gyerek. A Soliloquor versei nem monológok, értő dialógus ez, és az ifjú költő úgy néz, hogy érdemes követni a tekintetét. Egy tanú, aki nem csak tanúja annak, hogy él” – írta a kötetről Grecsó Krisztián. 
 
Vecsei H. Miklós első kötete 2010-ben jelent meg Égszilánk a matracon címmel, a mostani kötet premierje a Pesti Színházban lesz december 17-én, 14.30-tól 17.00-ig, majd december 18-án, délután 14-től 16 óráig a Nem adom fel kávéházban a szerző ugyancsak dedikálást tart. 
 
 
2017.12.04
|


Játék
Paul Thomas Anderson legújabb filmje lenyűgöző képet fest a kreativitás új útjait felfedező művészről és az ő világát mozgásban tartó nőkről. A rendezőnek ez a második közös munkája Daniel Day-Lewisszal, akinek viszont a hírek szerint ez lesz az utolsó filmje.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.