Kedvenc helyek

U2: Songs Of Experience

Megjelenés: december 1.
est.hu:
7/10
|
olvasói
10/10 (22)
[ alternative / post punk / rock ] Új U2-lemezzel indult a december: megérkezett a több mint negyven éve pályán lévő rockzenekar immáron 14. stúdióalbuma, a Songs of Experience, ami a 2014-ben kiadott Songs of Innocence folytatásaként látott napvilágot.
A két korong a 18. századi angol költő, William Blake Songs of Innocence and Experience című verseskötete alapján csoportosította a két cím alá az új szerzeményeket. 
 
Habár az albumra szánt dalok már tavaly elkészültek, az amerikai elnökválasztás és Donald Trump hatalomra kerülése a tagokra is nagy hatást gyakorolt, így egy teljesen új koncepció szerint formálták a lemez anyagát. A friss trackek szövegei elég erős politikai vonalat képviselnek; a banda énekese, Bono elmondása szerint személyes üzeneteket fogalmaztak meg a dalokon keresztül, amelyek így egy kicsit – tudatosan vagy sem – mindenkinek szólnak. Az együttes tagjai 2018-ban az Experience + Innocence című turnéval fogják népszerűsíteni a két albumot Észak-Amerikában. 
 
Kiadó: Interscope Records 
 
Ferencz Sándor
2017.12.15
|


Játék
Egy fiatalokból álló baráti csoport tagjai izgalmas ötletnek tartják, hogy egy hosszú felfedezőútra induljanak, így szakadva el a szokványos napok unalmától, ám amikor autójuk defektet kap egy elhagyatott úton, akkor az, ami korábban még ideális kikapcsolódásnak tűnt, egyenesen rémálommá válik.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.