Kedvenc helyek

A Coachella fesztiválon egyesülhet újra a Destiny’s Child

Nagy dobásra készül Beyoncé: a legfrissebb hírek szerint a jövő évben egy fesztiválos fellépés keretein belül szeretne visszatérni egykori bandájával, a Destiny’s Childdal.
Úgy látszik, hogy 2018 a lánycsapatok éve lesz: a Pussycat Dolls és a Spice Girls után nagy eséllyel Destiny’s Child is visszatér a popzenei ringbe. A napokban felröppent pletykák szerint az együttes egykori frontasszonya, Beyoncé a jövő tavaszra meghirdetett coachellás fellépésére szeretné felkérni egykori kolléganőit, Michelle Williamst és Kelly Rowlandet, hogy az est erejéig együtt idézzék fel karrierjük legszebb pillanatait.
 
A szólóban is sikeres Beyoncé indíttatásának miértjét egyelőre homály fedi, bár nem ez lenne az első reunion, amely az énekesnő kezdeményezése által valósul meg; a lányok a 2013-as Super Bowl félidejében közösen léptek színpadra, hogy munkásságuk talán két legnagyobb slágerével, a Bootyliciousszal és az Independet Women Pt. 1-nal színesítsék Bey performanszát.  
 

 
(www.breatheheavy.com) 
2017.12.15
|


Játék
A látványos kiállításon a látogatók egy képzeletbeli űrutazásra indulnak, ahol tudásukat és bátorságukat próbára téve egy galaktikus kaland részesei lehetnek.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.