Have a (n)ice day! - Jégpályák Budán

Bár a tél még sokáig tart, az ünnepek után sem fogsz unatkozni, ha meglátogatod Budapest számos jégpályáinak egyikét! Sportolj a szabadban, élvezd a suhanást, a friss levegőt és a forralt bor fahéjas illatát! A téli hangulat garantált! Kétrészes sorozatunkban először a budai pályákat vettük sorra.
BHG Műjégpálya
 
Budapest egyik favorit, egész évben nyitvatartó fedett jégpályája alig pár percre van a Móricztól! Ezen a pályán nemcsak hogy minden évszakban szelheted a jeget, hanem arra is van lehetőséged, hogy kibéreld a pályát egy rendhagyó szülinapi bulira. Az iskolásokat pedig vagány hokicsapat és profi műkorcsolyasuli várja! 
 
Cím: Budapest, Sopron út 19. (Fehérvári útnál) 
Nyitvatartás: egész évben, a közönségjég nyitvatartása változó! 
Jegyár: 800-1100 Ft 
www.bhgjeg.hu 
 
 
Budai Jégpálya 
 
Koriztál már valaha diszkófények között? Ha még nem, de szívesen kipróbálnád, akkor a Budai Jégpálya a te helyed! A Jégkert Étterem mellett ugyanis egy szuper pálya bújik meg, palettáján többek között szombatonként ledfényes éjszakai korizás! Csiszolnál még egy kicsit a tudásodon a nagy korizás előtt? Lehetőség van gyerek és felnőtt korcsolyaoktatásra, valamint a kölyök hokicsapatba is lehet jelentkezni! 
 
Cím: Budapest, Varsányi Irén utca 37. (Széna térnél) 
Nyitvatartás: egész évben, mindennap 10–22h, időpontfoglalással! 
Jegyár: 990–1500 Ft 
www.budaijeg.hu 
 
forrás: budaijeg.hu
forrás: budaijeg.hu

Marczibányi Jégpálya

Csoportos, illetve magánórákkal, valamint közönségjéggel kecsegtet a Marczibányi Jégpálya, alig pár perc sétára a Széna tértől. Ha pedig csak késő délután érkezel, 6 órától kedvezményes jegyet kell csak váltanod! 
 
Cím: Budapest, Marczibányi tér 16. 
Nyitvatartás: tél végéig. Hétfő: 14–22h, kedd: 9–16h, 17–20h, szerda: 13–20h, csütörtök: 14–16h, 17–22h, péntek: 14–22h, szombat: 10–22h, vasárnap: 9–20h 
Jegyár: 1400–1750 Ft
www.marczibanyi.hu/hu/korcsolyazas 
 
 
Oxygén Wellness Műjégpálya 
 
Csaknem egész Budapestet beláthatod a Naphegy tetejéről, az Oxygén Wellness szabadtéri pályáján csúszkálva. Az elképesztő panoráma azonban nem minden: korcsolyaoktatással, élezéssel és pályabérléssel is várnak, ha pedig még ez sem lenne elég, akkor eláruljuk, hogy a korizás utáni szaunaszeánsz sem kizárt! 
 
Cím: Budapest, Naphegy utca 67. 
Nyitvatartás: egész télen, március elejéig. Csütörtök és péntek: 18–20h, szombat: 10–20h, vasárnap: 10–18h
Jegyár:1300–1500 Ft 
www.kmh.sport.hu/naphegy-teri-jegpalya 
 
 
Budafoki Jégpálya
 
Budafokon tél végéig korcsolyázhatsz a szabad ég alatt, alig karnyújtásnyira a remek forralt borokat kínáló standoktól és a karácsonyi hangulatú téli piactól. 
 
Cím: Budapest, Mária Terézia utca 1-7. 
Nyitvatartás: február 26-ig. Hétfő–csütörtök: 8–14h és 15–20h, péntek–szombat: 8–14h és 15–22h, vasárnap: 8–14h és 15–20h 
Jegyár: 500 Ft. Kerületi lakosoknak havonta egyszer ingyenes! 
www.budafokteteny.hu/hir/korcsolyapalya-a-piac-teren
 
Kurcz Orsi
2018.01.03
|


Játék
Paul Thomas Anderson legújabb filmje lenyűgöző képet fest a kreativitás új útjait felfedező művészről és az ő világát mozgásban tartó nőkről. A rendezőnek ez a második közös munkája Daniel Day-Lewisszal, akinek viszont a hírek szerint ez lesz az utolsó filmje.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.