Kedvenc helyek

Cziffra Fesztivál 2018

Budapest, MOM Kult, Zeneakadémia, Müpa Budapest, február 19 - 27.
Harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Cziffra György Fesztivál. A Liszt Ferenc-díjas zongorista, Balázs János által megálmodott és életre hívott rendezvény Cziffra György életművének folytatásaként valósult meg, amelynek egyik alapköve a fiatal és tehetséges művészek felkarolása és útjainak egyengetése volt.
Az ebben a szellemiségben működő fesztivál éppen ezért műfaji korlátok nélkül várja az érdeklődőket és a lelkes zenészpalántákat a nyolc napon át tartó rendezvényre; a magyar és nemzetközi előadók koncertjei, vetélkedők, kiállítások és a mesterkurzus mellett bárestek is szerepelnek a fesztivál programjában, így fellép majd a Hot Jazz Band és Sárközy Lajos zenekara, valamint itt debütál majd Bősze Ádám zenei stand-upjának első budapesti előadása is. 
 
Jegyár: 1500-36 000 Ft 
 
Ferencz Sándor
2018.01.15
|


Játék
Az idei Ünnepi Könyvhétre jelentette meg a Kossuth Kiadó Muszatics Péter Bécs, Budapest, Hollywood című könyvét, melyben a szerző a múlt század eleji Hollywoodba kalauzolja az olvasót, ahol a Közép-Európából származó alkotók jelentős hatással voltak az amerikai filmgyártásra.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.