Kedvenc helyek

Futurisztikus videóval jelentkezik Justin Timberlake

Bemutatta legújabb videóját Justin Timberlake. A Supplies című dalhoz készült kisfilm meglehetősen baljós jövőképet tár nézője elé, amelyet a világhírű rendező, Dave Meyers álmodott meg a zenész számára.
Furcsa, groteszk alakok, menekülés, razzia, háború – néhány kulcsszó, amivel leginkább jellemezhető Justin Timberlake legújabb klipje. A február 2-án új albummal jelentkező énekes a nemrég megjelent Filthy videó után újabb vizuális csemegével örvendeztette meg rajongói táborát. A Man Of The Woods album második kislemezes dala az előzőhöz hasonlóan egy fülbemászó popslágerre sikeredett, azonban a mondanivalója sokkal magvasabb, mint egy átlagos rádióbarát tracké; ennek kapcsán egy gondolkodásra ösztönző, futurisztikus videó készült a szóban forgó számhoz, amelyben az énekes mellett Pharrell Williams és a mexikói színésznő, Eiza González is feltűnik néhány képkocka erejéig.  
 

 
(breatheheavy.com) 
2018.01.19
|


Játék
1977. A fiatal amerikai Susie Bannion (Dakota Johnson) Berlinbe utazik, hogy csatlakozzon a nagyhírű Markos Tanz Companyhoz. Ahogy megérkezik, a társulat egy másik tagja, Patricia titokzatos körülmények között eltűnik.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.