Hétköznapi (szuper)hősök

Budapest, Deák 17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galéria, január 19. - március 20.
Kik a hétköznapok hősei? Orvosok, mérnökök, vizesek, villanyosok, boltosok, informatikusok és még sokan mások, akik csendben teszik a dolgukat, hogy világunk szebb és jobb, egyszóval élhetőbb hely legyen. Vajon hogyan látják őket a mai fiatalok?
A debreceni NDK (Neue Debreczenische Kunst) művészcsoport a Deák 17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galériával közösen október elején meghirdetette a Hétköznapi (szuper)hősök pályázatát. A felhívás az általános iskolák felső tagozatos diákjai és középiskolás tanulók részére szólt, a pályázók január 5-ig küldhették be munkáikat. A pályaművek esetében technikai és műfaji megkötés nem volt, festménnyel, rajzzal, grafikával, fotóval, installációval, térbútorral, szoborral, fényfestéssel, számítógépes programmal, animációval, videóval vagy akár zeneművel is lehetett pályázni, a műveket egyénileg és csoportosan is el lehetett készíteni. A legjobb munkákból kiállítás nyílt a Deák 17 Galériában, a tárlat március 20-ig lesz látható.  
 
2018.01.22
|
(3 kép)


Játék
1977. A fiatal amerikai Susie Bannion (Dakota Johnson) Berlinbe utazik, hogy csatlakozzon a nagyhírű Markos Tanz Companyhoz. Ahogy megérkezik, a társulat egy másik tagja, Patricia titokzatos körülmények között eltűnik.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.