Kedvenc helyek

Új dallal jelentkezik Iggy Azalea

A női rapperek Eminemje egy hosszabb kihagyás után ismét új szerzeménnyel örvendezteti meg rajongóit: Iggy visszatérő kislemeze február másodikán debütál majd a mostanában nagy népszerűségnek örvendő Quavo közreműködésével.
Iggy Azalea igyekszik megmenteni leszállóágban lévő karrierjét – legalábbis legfrissebb dalának címéből mindenki erre asszociál. A Savior single az első új dal lesz a tavaly nyáron megjelentetett Switch után, amely a kezdeti bukdácsolások után rögtön elvérzett a slágerlistákon. A díva legutóbbi dalainak sikertelensége a lemezkiadójának is szemet szúrt, ezért sztornózták a régóta beharangozott Digital Distortion album megjelenését, ami után Iggy rögtön szerződést bontott és megállapodott egy másik vállalattal.
 
Az őt ért sérelmek ellenére azonban egy cseppet sem csorbult a lelkesedése, ennek fényében érkezik majd  az új korongjának első előfutára is, amely február másodikától lesz hallgatható a digitális platformokon. A rapsztár már a dal borítóját is felfedte a közönsége előtt (ld. fenti kép), sőt még egy rövid részletet is bemutatott a szóban forgó számból, ami alapján kijelenthető, hogy a track egy meglehetősen rádióbarát szerzemény lett, így nagy valószínűséggel a toplistákon is sikeresebben teljesít majd, mint elődjei.  
 
(breatheheavy.com) 
2018.01.27
|


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Ma este az Akvárium klubban Adam Naas. Nézzétek csak, ő az új Lenny Kravitz. #adamnaas #koncertajanlo#programajanlo #akvariumklub
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.