Kedvenc helyek

Megosztja a véleményeket Justin Timberlake Super Bowl-os fellépése

Évről évre egyre nagyobb elvárásokkal ülnek le a televízió elé azok, akik az amerikai futball helyett a mérkőzés félidejében bemutatott show-ra kíváncsiak, sok fellépőnek azonban nem sikerül megugrani a zenerajongók által felállított mércét.
Justin Timberlake-et érte a megtiszteltetés, hogy az idei évben szórakoztassa az immáron 52. Super Bowl közönségét a mérkőzés félidejében. A frisslemezes énekes a több mint 10 perces produkciójában karrierjének legnagyobb slágereit válogatta össze, így táncból és bulizásból nem volt hiány, azonban egy valami nagyon hiányzott a performanszból: a látványvilág. Lady Gaga tavaly a levegőben röpködős koreográfiáival és gigantikus díszleteivel rögtön lekenyerezte a nézőközönséget, Justin rendkívül minimalista előadása viszont csúnyán elvérzett kolléganőjének fellépésével szemben. Habár a minikoncert ettől függetlenül színvonalas és összeszedett volt, sok jelenlévő inkább érezte magát egy hatalmas összegyetemi bulin, mintsem egy nívós rendezvényen. 
 

 
Mr. Timberlake pedig mindent megtett a siker érdekében, még egy Prince tribute-ot is beépített a fellépésébe, hogy ezzel tisztelegjen a hétszeres Grammy-díjas zenész előtt, aki a sporteseménynek otthont adó Minnesotában látta meg a napvilágot 59 évvel ezelőtt. Egy szó mint száz, a fanyalgó megjegyzések ellenére egy remek produkciót vitt színpadra a Pop Hercege, amely márciustól Amerika legtöbb városában újra átélhető lesz a Man Of The Woods Tour keretein belül.  
 
(breatheheavy.com) 
2018.02.05
|


Játék
Egy szép történetet, ami arról szól, hogy teljesen mindegy, hány évesek vagyunk, milyen rondának vagy szerencsétlennek születtünk, hol élünk és mennyi pénzünk van, mindannyiunknak szüksége van valakire, aki megért minket és törődik velünk.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.