Kedvenc helyek

Mozifilmként is megállná a helyét Kendrick Lamar és SZA közös klipje

Különleges látványvilággal látott napvilágot a Grammy-díjas rapper és SZA közös kisfilmje. A klip a páros januárban kiadott All The Stars című slágeréhez készült, amely a Black Panther filmzenei CD-jének egyik beharangozó gyöngyszeme.
Pár napja debütált Kendrick Lamar Weeknddel közös szerzeménye, a zenész-producer azonban máris újabb csemegével kedveskedik rajongóinak. Új dal helyett most egy klippel jelentkezett, amely a már a hetek óta a toplisták élén trónoló All The Stars című szerzeményhez készült. A szám a Black Panther szuperhősfilm betétdalaként debütált, így a hozzá megálmodott vizuál is teljes mértékig a szóban forgó filmhez igazodik. A Dave Meyers keze munkáját dicsérő futurisztikus videóban Mr. Lamar a Fekete Párduc otthonának királyaként látható, míg SZA az univerzum istennőjeként tündököl a látványos képkockákon. A klip valószínűleg tovább fokozza a sláger szépen ívelő sikereit, és a február 9-én megjelenő Black Panther: The Album fogadtatásának is nagy löketet ad majd.  
 

 
(billboard.com) 
2018.02.07
|


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Ma este az Akvárium klubban Adam Naas. Nézzétek csak, ő az új Lenny Kravitz. #adamnaas #koncertajanlo#programajanlo #akvariumklub
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.