Pécsi József Fotóművészeti Ösztöndíj 2017

Budapest, Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központ, február 13. - március 5.
A Pécsi József fotóművész, fényképészeti szakíró és szaktanár tiszteletére létrehozott fotóművészeti ösztöndíjat azzal a céllal alapította a Művelődési és Közoktatási Minisztérium 1991-ben, hogy segítse az önálló művészi tevékenységet folytató tehetséges fotósok pályakezdését, alkotómunkáját és művészi fejlődését, ...
…és kedvező feltételeket teremtsen a formanyelvében és tartalmában korszerű, színvonalas művek létrehozásához. Az ösztöndíj fennállásának 25. évfordulóján, 2016-ban a Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központ szervezte meg a Pécsi 25. című kiállítását, amelynek az egykori ösztöndíjasok munkáiból rendezett tárlat mellett hiánypótló eredménye volt az internetes archívum létrehozása. Most egy hónapon át a tavaly ösztöndíjat elnyert másodéves alkotók beszámoló kiállítása mellett az első- és harmadévesek munkái is láthatók a Capa Központ Project Room termében nyílt kiállításon.
 
2018.02.12
|
(5 kép)


Játék
Murray Schisgal amerikai író, több világsikert aratott színpadi mű szerzője. A Második nekifutás című fergeteges vígjátéka 1986-ban játszódik. A Karinthy Színház előadásának főszereplője és a rendezője Szilágyi Tibor.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.