Irodalom Éjszakája 2018 (21-szer szerelem)

MEGVAN A RÉSZLETES PROGRAM!
Budapest, március 21., szerda
Felolvasások, séta, koncert, sorsolás! Kiderültek az Irodalom Éjszakája részletei. A tavasz első napján a szerelem jegyében 21 kortárs világirodalmi szerző művéből olvas fel 21 radnótis és a Radnótihoz közel álló színész a VI. kerület 21 különleges helyszínén.
Harmadik alkalommal rendezik meg Budapesten a prágai eredetű irodalmi rendezvényt, melynek célja, hogy minél többen ismerhessék meg a lehető legtöbb szegmensét a kortárs világirodalomnak. Az alkotásokat a Radnóti Színház társulata és az intézményhez közel álló színészek előadásában.
 

 
Az este folyamán egy-egy színész olvas fel részletet egy adott műből, összesen 8 alkalommal 21 különleges helyszínen, a pontos lista rendezvény honlapján elérhető. Az esemény egy koncerttel zárul: Molnár Enikő Jazz Band, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem hallgatói és már végzett zenészek tartanak egy remek Jam Sessiont az Anker’t-ben 23:00-tól.
 

 
És lesz sorsolás is! Mégpedig a koncert helyszínén, ahol 3 hatalmas könyvcsomagot sorsolnak ki azok között a lelkes irodalombarátok között, akik szorgalmasan végigjártak legalább 4 helyszínt aznap este és összegyűjtöttek 4 pecsétet a felolvasások helyszíneiről.


A belépés ingyenes, és nincs előzetes regisztrációhoz kötve. A művészek teljes listája megtekinthető a rendezvény hivatalos honlapján.

|
(10 kép)


Játék
Miután a férje egyik pillanatról a másikra lapátra teszi, Deanna (Melissa McCarthy), a megrögzött háziasszony gondol egyet, és elhatározza, hogy befejezi a főiskolát. És történetesen ugyanabban a suliban köt ki, mint ahová a saját lánya jár, és aki nem túlságosan repes az örömtől emiatt.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.