Kedvenc helyek

Lehet készülni a tavaszi jazz fesztiválra

2018. április 6-8.
Április első hétvégéjén minden jazz kedvelőnek a MOMKultban a helye, ugyanis ekkor rendezik a harmadik Get Closer Jazz Fest-et, ahol világhírű vendégek szórakoztatják a közönséget. A fesztivál részletes programleírása is nyilvánosságra került.
A fesztivál április 6-án startol a Paweł Kaczmarczyk Audiofeeling Trio és Nicholas Payton koncertjével. A sorozat második napján, április 7-én egy norvég, osztrák és magyar zenészekből álló zenekar lép színpadra, a Heavy Weather. Nevük a fúziós jazz legfontosabb zenekarának, a Weather Report nyolcadik lemezének címéből jön, ezzel tisztelegve munkásságuk, és a tíz éve elhunyt Joe Zawinul előtt. A Heavy Weather ütőhangszerese Mogyoró Kornél, akit a közönség már ismerhet az EastWing Groupból, a Veronakiból, Palya Bea zenekarából és a Tóth Evelyn Trióból. Szintén ezen a napon zenél a James "Blood" Ulmer Odyssey Trio. Április 8-án a Kuba Więcek Trio és Lizz Wright szórakoztatja a látogatókat.
A Get Closer Jazz Fest előtt azonban még március 6-án szintén a MOM Kulturális Központban várja az érdeklődőket Reis-Delmuth-Wiltgen Trio és Joshua Redman közös produkciója.

2018.03.07
|
(5 kép)


Játék
Egészen új, egyszerre mikro- és makroszintre viszi a Marvel Moziverzumot A Hangya és a Darázs!
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.